با سلام
مانیتور 24-25 اینج تا 5 میلیون تومن چه مدلی پیشنهاد میکنین؟
برای گیم نمیخوام بنابراین پنل ips ترجیح میدم.
مانیتور سامسونگ مدل 24T350 یا شیائومی Monitor 1C چطوره؟
با سلام
مانیتور 24-25 اینج تا 5 میلیون تومن چه مدلی پیشنهاد میکنین؟
برای گیم نمیخوام بنابراین پنل ips ترجیح میدم.
مانیتور سامسونگ مدل 24T350 یا شیائومی Monitor 1C چطوره؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kayba برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم جی پلاس GDM-245JN گزینه خوبیه . ips هم هست و فیدبک خوبی در میان خریداران داشته است .
kayba (04-10-21)
اول نظرم روی جی پلاس و شیائومی بود. ولی جی پلاس تو کمتر از یک ماه نزدیک 1 میلیون گرون شد. رفت روی اعصابم.مانیتورهای دیگه انقدر تغییر نکردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت ها رو به افزایش است به دلیل اینکه قطعات در حال گرونتر شدن هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kayba برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تغییر قیمت ها امسال در تمام برندها خواهیم داشت .
kayba (06-10-21)
سلام. مانیتور اسکپتر مدل slicer2021 رو پیشنهاد میکنم. قیمت نسخه کالیبره شدش 3/690/000 هزارتومان هست. پنل ips با رفرش ریت 75 هرتز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kayba برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خودم همین مدل رو دارم و کاملا راضی هستم.
kayba (06-10-21)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks