سلام
یه مدتی بود دلم میخواست بدونم تاثیر pci-e در بازده گرافیک چقدر هستش ، برای تست این موضوع 2-3 روز پیش یک سری قطعات تهیه کردم تا بتونم تست بگیرم
کارت 5750 رو به این دلیل انتخاب کردم که یک کارت میانه با قدرت آورکلاک خوب و قیمت مناسب هستش ، اگر کسی بخواد دو کارت گرانقیمت 5870 رو کراسفایر کنه ، هزینه کردن برای مادربردهای high end براش زیاد سخت نخواهد بود و اصلا به این تستها توجه نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردی که برای این تست تهیه کردم dfi 790fx هستش که امکانات بسیار جالب برای تنظیم نوع و سرعت هر شکاف pci-e رو داره
با یک کارت تکی و نرم افزار تست unigine 2 شروع کردم و بعد از حدود 3-4 ساعت کلنجار نتایج زیر بدست اومد ( در تمامی تستها فرکانس gpu بر روی 800 و رمها 1300 آورکلاک شده اند )
همانگونه که مشاهده میفرمائید برای این کارت pci-e2 8x هم هیچگونه محدودیتی ایجاد نکرده و نیاز به پهنای 16x هم نداشته
نکته جالب دیگه محدودیت pci-e 16x هستش که نتونسته از ماکزیمم توان این کارت بهره ببره و این دلیل نشون میده که نیاز به نسل دوم کاملا درست بوده و به موقع جایگزینی انجام پذیرفته
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از این تست سراغ کارت گرافیک دوم رفتم و در حالتهای مختلف تست سرعت گرفتم
به دلیل زمان بر بودن تستها و همینطور از دور خارج شدن مادربردهای قدیمی تست رو محدود به pci-e2 کردم تا ببینیم مثلا برای مادربردهای 1156 که دارای دو شکاف 8x هستند محدودیتها تا چه حد در ریزالتها تاثیر داره
همانگونه که ملاحظه میفرمائید تفاوت فریم در بالاترین حالت ( 16x16x ) و پائینترین حالت ( 4x4x ) بیشتر از 1.2 فریم نیست به همین دلیل بنظر میرسه برای کارتهائی در این رنج قدرت ، مادربردهای 1156 اینتل و مدیوم رنج amd که لینک 8x8x دارند هم جوابگو هستند
دوستان اگر امروز فردا تست دیگه ای با این سخت افزار لازم دارند بفرمایند تا بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks