سلام
من یک کارت گرافیک 1 گیگ 9500gt ddr2 HDMI از برند xtrom گرفتم یه کابل کوچیک دیگه همراهش هست نمیدونم برای چی هستش کابل فن که وصله داره کار میکنه میشه منو راهنمایی کنید؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
من یک کارت گرافیک 1 گیگ 9500gt ddr2 HDMI از برند xtrom گرفتم یه کابل کوچیک دیگه همراهش هست نمیدونم برای چی هستش کابل فن که وصله داره کار میکنه میشه منو راهنمایی کنید؟
|
|
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کابل صداست که به مین وصل می شه تاوقتی از HDMI استفاده می کنی صدا هم داشته باشید
HWBOT SSA Member
باید بگردی رو مین یه جامپر کوچیک که با ید نزدیکای تراشه ی صوتی باشه وصل کنی.
SPDIF گمون کنم این باشه
saeid33 (11-10-09)
کاربر شهرسختافزار
دستت درد نکنه اگه مطمئنی این کابل برای HDMI هستش پس من که از HDMI استفاده نمیکم مشکلی نداره دیگه پس نباید وصل کنم درسته؟
من تو سایت خوندم که جیفورس 9500 جی تی از DirectX 10 استفاده میکنه ولی من سی دی کارت گرافیک رو نصب کردم دیدم DirectX 9 نصب شد یعنی کارت گرافیک من DirectX 10 را ساپورت نمیکنه؟
گفته ساپورت میکنه پس شما خودتون DX10 رو نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
دایرکتکس 10 برای ویستا هست ، اگر توی اکس پی نصب کردید همون دایرکتکس 9 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeid33 (11-10-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه عزیزان
به نظرم اومد توی بعضی سایتها دیدم که برای بازدهی بهتر کارت گرافیک از نرم افزارهای کمکی استفاده می کنند
آیا این درسته؟ اونها چیند و دقیقاً چیکار میکنند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام به همه عزیزان
به نظرم اومد توی بعضی سایتها دیدم که برای بازدهی بهتر کارت گرافیک از نرم افزارهای کمکی استفاده می کنند
آیا این درسته؟ اونها چیند و دقیقاً چیکار میکنند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا بعضی از کارت های گرافیکی ASUS اگر با مادربورد ASUS استفاده بشن برنامه Al Gear مصرف انرژی کارت گرافیکی رو هم زیر نظر میگیره و باعث صرفه جویی در مصرف برق میشه !
یا Gainward برنامه OverClocking واسه کارت گرافیک های خودش عرضه کرده !
در کل مدل کارت گرافیک تو بازدهی کارت موثر هست نه برنامه هایی که باهاشون عرضه میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
دوستان برای هر مشکل تاپیک جداگانه ای ایجاد کنند . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks