پاسخ: همه چیز در مورد کارت گرافیک EVGA GTX 460 1G FPB
نقل قول:
دوست عزیز روی کارت من وجود داره اگه بشه عکسش رو براتون میزارم . به همین خاطر میگم شاید قلابی باشه . گفتم که توی همین سایت توی یه تایپیکی خوندم که تک دیتا پاور سیلور استون رو قلابی زده بود شما نظرتون چیه ؟ نکنه برای من هم یه مدلی باشه که خود تک دیتا زده و در نهایت قلابی باشه؟ خواهشن راهنمایی بفرمایید . با تشکر
سلام دوست عزیز . برای من روی کارتون نوشته و حک شده مثل همونی که براتون توضیح دادم . به همین خاطر میگم شاید قلابی باشه . آخه همانطور که گفتم توی یه تایپیک در همین سایت خوندم که تک دیتا پاور سیلور استون رو یه مدلیشو قلابی زده نکنه برای من هم یه مدلی باشه که تک دیتا زده و قلابی باشه . لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم. درضمن گارانتی تک دیتا چیه و چگونه است مگه نگفتین که گارانتی اصلی فارس است پس کارت من قلابیه؟ اگه امکان داره برام این موضوع رو توضیح بدین . با تشکر فراوان
راستی این نرم افزاری که لطف کردین گذاشتین توی ویندوز اکس پی کار نمیکنه ؟
در مورد تک دیتا اطلاعی ندارم ولی بعید میدونم کارتتون قلابی باشه
msi a b در ویندوز xp هم کار میکنه ولی شخصا تست نکردم
نقل قول:
سلام دوست عزیز. من با برنامه 3dmark 11 تست گرفتم اما از کجا بفهمم که جواب چیه ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3DMark Score
P3541
Graphics score
3639
Physics Score
3263
Combined Score
3301
GraphicsTest1
17.01 FPS
GraphicsTest2
17.45 FPS
GraphicsTest3
22.23 FPS
GraphicsTest4
10.91 FPS
PhysicsTest
10.36 FPS
CombinedTest
15.36 FPS
برنامه 3dmark vantage رو هم نصب کردم زمانی که خواستم اجرا کنم پیغام میده که رجیستری نمایید و نتونستم با این برنامه تست بگیرم اگه امکان داره بفرمایید مشکل از کجاست .
این جواب تست روی 870 core clock و 1740 shader clock و memory clock 2000 می باشد
ریزالتتون درسته
اینم تستی که الان گرفتم با مشخصاتی که دادید
امتیاز گرافیکمون یکیه ولی به دلیل قویتر بودم پردازندم (i7 920) سایر امتیازهام بالاتره
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز. بالاخره کدوم آیتم مشخص کننده قدرت و کیفیت و کارایی گرافیک است ؟ کارت من با این تست خوبه ، عالیه و یا معمولیه ؟
این برنامه 3dmark vantage نمیدونین برای چی روی سیستم من کار نکرد؟
اگه ممکنه میخواستم اطلاعاتی در مورد تک دیتا و اینکه شرکت خوبی است یا نه ؟ گارانتی معتبری داره یا نه ؟ آیا قطعاتی رو از یه مدل خودش سر خود میزنه یا نه ؟ و کلا یه آماری از این شرکت رو برام در بیاری . ممنون از شما دوست و استاد عزیز.
راستی اگه امکان داره میخواستم نظر شما رو در مورد سیستمم بدونم . مشخصات به شرح ذیل می باشد.
main: ASUS P7P55 LX
CPU : intel core i3 540
VGA : EVGA GTX 460 1G FPB
RAM : crusial 2*2G DDR3 1333
Power : Green 785 B Active
Case : Green Orbit
Monitor : ASUS ML238H
DVD Writer : Pioneer 16 FX Sata
HDD : WD 1T Black 32m Bafer
راستی یادم رفت بگم زمانی که توی بازی رزولوشن رو 1920*1080 تنظیم میکنم صفحه یه مقدار سفید و تار میشه میخواستم بدونم از گرافیک هست یا مانیتور البته با گرافیک 8600 ایکس اف ایکس تست کردم اینطور نشد و شکم به گرافیک رفته نظر شما استادم چیه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه در قسمتی که سیستم لود میشه زمانی که لوگوی مادر برد رو نشون میده صفحه کوچکیه و تمام مانیتور رو نمیگیره به نظر شما مشکل از کجاست ؟
مثل اینکه خیلی سوال کردم به بزرگی خودتون ببخشید. فقط اگه امکان داره به تمام سوالاتم جواب بدین . بازهم ممنون از شما دوست و استاد بزرگوار
نقل قول:
سلام دوست عزیز. من با برنامه 3dmark 11 تست گرفتم اما از کجا بفهمم که جواب چیه ؟
3DMark Score
P3541
Graphics score
3639
Physics Score
3263
Combined Score
3301
GraphicsTest1
17.01 FPS
GraphicsTest2
17.45 FPS
GraphicsTest3
22.23 FPS
GraphicsTest4
10.91 FPS
PhysicsTest
10.36 FPS
CombinedTest
15.36 FPS
برنامه 3dmark vantage رو هم نصب کردم زمانی که خواستم اجرا کنم پیغام میده که رجیستری نمایید و نتونستم با این برنامه تست بگیرم اگه امکان داره بفرمایید مشکل از کجاست .
این جواب تست روی 870 core clock و 1740 shader clock و memory clock 2000 می باشد
با سلام
دوست عزیز نتیجه شما کاملا معلوم هست
نتیجه کلی P3541
تست مربوط به گرافیک 3639
تست physix 3263
و در صورتی که بخواهید اسکور خود رو اعلام کنید نتیجه کلی رو اعلام می کنند
نقل قول:
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز. بالاخره کدوم آیتم مشخص کننده قدرت و کیفیت و کارایی گرافیک است ؟ کارت من با این تست خوبه ، عالیه و یا معمولیه ؟
این برنامه 3dmark vantage نمیدونین برای چی روی سیستم من کار نکرد؟
اگه ممکنه میخواستم اطلاعاتی در مورد تک دیتا و اینکه شرکت خوبی است یا نه ؟ گارانتی معتبری داره یا نه ؟ آیا قطعاتی رو از یه مدل خودش سر خود میزنه یا نه ؟ و کلا یه آماری از این شرکت رو برام در بیاری . ممنون از شما دوست و استاد عزیز.
راستی اگه امکان داره میخواستم نظر شما رو در مورد سیستمم بدونم . مشخصات به شرح ذیل می باشد.
main: ASUS P7P55 LX
CPU : intel core i3 540
VGA : EVGA GTX 460 1G FPB
RAM : crusial 2*2G DDR3 1333
Power : Green 785 B Active
Case : Green Orbit
Monitor : ASUS ML238H
DVD Writer : Pioneer 16 FX Sata
HDD : WD 1T Black 32m Bafer
راستی یادم رفت بگم زمانی که توی بازی رزولوشن رو 1920*1080 تنظیم میکنم صفحه یه مقدار سفید و تار میشه میخواستم بدونم از گرافیک هست یا مانیتور البته با گرافیک 8600 ایکس اف ایکس تست کردم اینطور نشد و شکم به گرافیک رفته نظر شما استادم چیه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه در قسمتی که سیستم لود میشه زمانی که لوگوی مادر برد رو نشون میده صفحه کوچکیه و تمام مانیتور رو نمیگیره به نظر شما مشکل از کجاست ؟
مثل اینکه خیلی سوال کردم به بزرگی خودتون ببخشید. فقط اگه امکان داره به تمام سوالاتم جواب بدین . بازهم ممنون از شما دوست و استاد بزرگوار
عزیز سئوالهاتون را دونه دونه بپرسید به نتیجه برسید بعد برین روی مبحث جدید
این امتیازها نه خوبن نه بد فقط امتیازند که باید نسبت به یک سیستم یا قطعه دیگر سنجیده بشن
مثلا شما همون 8600 که دارید تست کنید و اعدادش را بنویسید ، بعد 460 را بدون آورکلاک تست کنید و در آخر نتایج کارت آورکلاک شده را با تستهای قبلی بسنجید
خودتون متوجه افزایش کارائی سیستم میشید ( البته 8600 نمیتونه برنامه 3dmrk11 را اجرا کند و باید از برنامه دیگری مانند vantage استفاده کنید )
کد ریجیستر vantage را در پرایوت براتون میفرستم ریجیستر بفرمائید
در مورد تک دیتا هم چون با این شرکت مراوده نداشتم نمیتونم در موردش نظر بدم و دوستان مورد اعتمادم هم با این شرکت کار نکردند
سیستمتون هم سیستم بدی نیست و نظر بخصوصی ندارم
شما در فرکانس 870 روی این کارت به مشکل خواهید خورد قبلا هم به شما عرض شد ماکزیمم از فرکانس 850 استفاده بفرمائید
در مورد تاری صفحه عکس بگذارید
در زمان لود ویندوز تمام صفحه نشدن تصویر در این کارت طبیعیه
سلام دوست عزیز. اگه بخوام فایل فلش رو روی گرافیک بزنیم جهت آورکلاک آیا میشه دوباره به حالت قبل یعنی دیفالت برگردونیم یا نه ؟
به نظر شما با این مشخصات سیستمی که گفتم خدمتتون آیا کارایی خیلی تأثیر داره آیا ارزشش رو داره که آورکلاک کنیم ؟ کارایی تا چقدر بالا میره؟ مصرف برق و استعلاک سیستم و کارت گرافیک بالا نمی ره ؟ و ....
در کل این کار عقلانی است یا نه؟ خواهشن راهنمایی کامل بفرمایید ممنون میشم. با تشکر فراوان
نقل قول:
سلام دوست عزیز. اگه بخوام فایل فلش رو روی گرافیک بزنیم جهت آورکلاک آیا میشه دوباره به حالت قبل یعنی دیفالت برگردونیم یا نه ؟
به نظر شما با این مشخصات سیستمی که گفتم خدمتتون آیا کارایی خیلی تأثیر داره آیا ارزشش رو داره که آورکلاک کنیم ؟ کارایی تا چقدر بالا میره؟ مصرف برق و استعلاک سیستم و کارت گرافیک بالا نمی ره ؟ و ....
در کل این کار عقلانی است یا نه؟ خواهشن راهنمایی کامل بفرمایید ممنون میشم. با تشکر فراوان
اگر قبل از فلش بایوستون رو بکاپ بگیرید بعد از فلش میشه به حالت اول بر گردوند
نه عزیز این کار به مصرف بیشتر و صدای فنش نمیرزه بخصوص اینکه پردازنده شما برای اون حد آورکلاک ضعیفه و احتمالا گلوگاه میشه
اصطحلاک و دما هم بالا میره
نقل قول:
برای اینکه شما GPU را تا این حدود آورکلاک کنید نیاز به افزایش ولتاژ آن دارید ، در ولتاژ دیفالت شما ماکزیمم تا 860 هرتز بیشتر نمیتونید آورکلاک کنید
فلش کردن ریسک داره و شما بایستی قبلا این کار را انجام داده باشید و سخت افزار مانند مادربرد با 2 اسلت PCI-E و گرافیک دیگه هم دم دست داشته باشید که بتونید در صورت تصویر ندادن کارت وضعیت را به حالت قبلی بر گردونید ( البته این اتفاق برای من نیافتاد و به راحتی کارت در تلاش اول بایوس شد )
در هر صورت پیشنهاد میکنم اگر تجربه قبلی روی فلش کردن ندارید تا همون حدود 850 هرتز با افزایش اندکی ولتاژ که در حالت دیفالت مجاز هستش بالا برین
ولی اگر تجربه دارین بفرمائید تا در پرایوت فایل را براتون ارسال کنم ( این فایلها بد آموزی داره نباید پابلیک بشه :lol:)
اگه ممکنه فایل فلش رو برای من بفرسیتد