سلام دوست خوبم . ممنون از راهنماییتون . من منتظر نتایج شما هستم . اگه امکان داره نرم افزاری که فرمودین رو برام بزارین ممنون میشم . با تشکر فراوان
Printable View
سلام دوست خوبم . ممنون از راهنماییتون . من منتظر نتایج شما هستم . اگه امکان داره نرم افزاری که فرمودین رو برام بزارین ممنون میشم . با تشکر فراوان
دوست عزیز در مورد گارانتی اصلی این کارت توضیح ندادین . ممنون میشم اگه توضیح بدین.
راستی این مدلی که من دارم با مدلی که توی سایت اصلی ای وی جی ای هست فرق داره و اصلا توی سایت نیست سیستم هیت سینگش فرق میکنه مثل مدل EE هست اگر خواستین و امکان آپلود هست بفرمایید تا نمونه مشابه رو براتون ارسال کنم.
گارانتی اصلی evga در ایران را شرکت فارِس (faress) به عهده داره که جزو گارانتیهای خوب محسوب میشهنقل قول:
نمونه کارت شما احتمالا اینه که در سایت evga هم موجوده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب بریم سراغ آورکلاک
در حالت دیفالت و فرکانس 720/900 امتیازی که از 3d mark vanyage گرفتم 13955 بود
و طبق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]های روی اینترنت مدل ftw امتیاز 16208 را کسب نموده بود
من هم تنظیمات سری ftw را بر روی کارت خودم اعمال کردم و نتیجه این شد
همانگونه که مشاهده میفرمائید 16329 امتیازی بود که در این حالت به دست آوردم و دمای ماکزیمم نیز افزایشن نداشت
پس همانگونه که قبلا هم توضیح دادم کارت ftw و fpb از نظر سخت افزاری تفاوت آنچنانی با هم ندارند و تنها تنظیمات بایوس آنهاست که حدود 40 دلار ( و حدود 60 هزار تومان داخل ایران ) اختلاف قیمت ایجاد نموده
مصرف برق سیستم هم تفاوتی در حد 10-20 وات بیشتر نداشت
شما در این حالت با یک تنظیمات ساده قدرت کارتتون را حدود 17% افزایش دادید
این فرکانسها تقریبا آخرین حد آورکلاکی هستش که روی این ولتاژ میتونید انجام بدین و در این حالت کارت شما قدرتی نزدیک به کارت قدرتمند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]در حالت دیفال پیدا میکنه که با این مصرف و دما واقعا پرفورمنس عالی محسوب میشه
البته جالبه که بدانید داشتن یک کارت 480 در یک سال پیش برای شما رقمی حدود 700 هزار تومان آب میخورد و مصرف و دمای بسیار بالائی هم داشت
سلام دوست عزیز. کارت من مشابه اینی که گذاشتین نیست و گارانتی کارت من نیز تک دیتا میباشد. آیا مشکلی وجود داره یا نه ؟ نکنه که قلابی باشه...
اینجا عکسی که میخوام بزارم آپلود نمیشه میتونین راهنمایی بفرمایید تا عکس کارتم رو بزارم . ممنون میشم . با تشکر فراوان
در ضمن اگه امکان داره نرم افزار تست گرافیک رو هم برام بزارین . ممنون از شما دوست خوب
از آپلود سنتر عکس بالای صفحه استفاده کنیدنقل قول:
3dmark vantage حدود 400 مگه
مثل اینکه درست شد. ظاهر کارت من همینه اما روی کارتن EVGA GTX 460 1G FPB نوشته حتی آرم مخصوص FPB روی کارتن خورده حتی گارانتی 10 سال فکر کنم برای خارج از کشور هم خورده. حالا با این تفاسیر به نظر شما این کارت قلابی هست یا نه با وجود اینکه شما فرمودین که گارانتی اصلی هم فارس هست و این تک دیتا می باشد. در یکی از تایپیک ها خوندم که شرکت تک دیتا پاور سیلور استون رو یه مدلشو خودش زده و مربوط به شرکت اصلی سیلور استون نیست و در اصل قلابی می باشد و چون من هم توی سایت اصلی ای وی چی ای چنین مدلی رو ندیدم نکنه که قلابی باشه . به هر حال خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان
خوب کارتتون که fpb نیست و ee هستشنقل قول:
ولی شما هم احتمالا میتونید با این کارت به تنظیماتی که دادم برسید ، ولتاژ و فرکانسها را تنظیم کنید و تست بفرمائید
دوست عزیز کارت گرافیک من هم ee هست و هم FPB اما ee روی کارتن نخوده ولی FPB و آرم اون خورده و خود کارت هم مشابه عکسی هست که گذاشتم .
بقیه سوالات من رو هم جواب ندادین . اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم.
مدل کارت من 01G-P3-1371-ER می باشد. همانطور که گفتم توی سایت خود ای وی جی ای نیست با این وجود کارت من قلابی هست یا اورجینال؟ با تشکر
راستی مدل ee بهتره یا اون مدلی که شما عکسش رو گذاشته بودین.
کارت من که fpb هست و توی سایت خود evga هم نوشته روی کارتنش آرم fpb نداره مال شما چجوری داره بنده نمیدونمنقل قول:
به هر حال مدل کارت شما در سایت evga موجوده به این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه بفرمائید
مدل ee را تست نکردم ولی بنظر میاد همه این کارتها دارای سخت افزار مشابه هستند