به نظر من اشتباه می کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب بریم سر اثبات قضیه !!
تفاوت Dx10 و Dx9 که کاملا مشخصه ! jتفاوت D10.1 و Dx10 هم در آنتی الایز روشن مشخص میشه . چند تا عکس پایین رو توجه کنید ! برای بزرگ شدن عکس رو عکس کلیک کنید . فکر کنم همه چیز مشخصه .
بازی کرایسیس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع
تفاوت Dx10 و Dx10.1
بریم سر بازی Hawx ، تفاوت Dx10 و Dx10.1 رو در یک کلیپ کوتاه مشاهده کنید. به نرخ فریم هم توجه فرمایید. برای دیدن کلیپ اینجا کلیک کنید .
دوست عزیز کی گفته GTX285 از DX10.1 پشتیبانی میکنه ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nico Belic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا مقایسه GTX285 و 7600 اصلا درست نیست ! برای مقایسه Dx10 و Dx9 معمولا بازی ها رو در ویندوز xp که از نسخه 9 و ویندوز ویستا که از نسخه 10 پشتیبانی می کنه ، استفاده می کنند !
Dx10 و Dx10.1 هم همونطور که گفتم در آنتی الایز مشخص میشه .
Bookmarks