کسب پول بیشتر با دروغگویی و انتشار مزخرفات میسر نیست ! اونجا که ایران نیست !
کسب پول بیشتر با دروغگویی و انتشار مزخرفات میسر نیست ! اونجا که ایران نیست !
|
اتفاقا همینطوره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداییش شما می تونید تفاوت دایرکت ایکس 10 و 9 رو به من بگید ؟؟؟ حداقل تو کرایسیس و farcry 2 و hawx که فرقی نمی بینیم !!!
مثلا چه تفاوتی بین رایرکت ایکس 10 و 10.1 وجود دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز خارجی ها هم فکر دزدی و بچاپ بچاپن !!
حداقل چینی جماعت این مدلیه !
MicroSystem (22-09-09), Nico Belic (22-09-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من با این حرف شما کاملا مخالفم.اگه کارت شما دایرکت ایکس 10 یا 10.1 رو ساپورت کنه تفاوت کاملا محصوصه. برای اینکه اینو متوجه بشی مثلا بازی Farcry 2 رو رو دو تا کارت Geforce 7600 که دایرکت 9 ساپورت میکنه ومثلا کارت gtx 285 که دایرکت 10.1 ساپورت میکنه نصب کن. واقعا تفاوت گرافیک تابلو. البته بین DirectX10 و DirctX10.1 تفاوتی وجود نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه در زندگی با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است
به نظر من اشتباه می کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheilsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب بریم سر اثبات قضیه !!
تفاوت Dx10 و Dx9 که کاملا مشخصه ! jتفاوت D10.1 و Dx10 هم در آنتی الایز روشن مشخص میشه . چند تا عکس پایین رو توجه کنید ! برای بزرگ شدن عکس رو عکس کلیک کنید . فکر کنم همه چیز مشخصه .
بازی کرایسیس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منبع
تفاوت Dx10 و Dx10.1
بریم سر بازی Hawx ، تفاوت Dx10 و Dx10.1 رو در یک کلیپ کوتاه مشاهده کنید. به نرخ فریم هم توجه فرمایید. برای دیدن کلیپ اینجا کلیک کنید .
دوست عزیز کی گفته GTX285 از DX10.1 پشتیبانی میکنه ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nico Belic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا مقایسه GTX285 و 7600 اصلا درست نیست ! برای مقایسه Dx10 و Dx9 معمولا بازی ها رو در ویندوز xp که از نسخه 9 و ویندوز ویستا که از نسخه 10 پشتیبانی می کنه ، استفاده می کنند !
Dx10 و Dx10.1 هم همونطور که گفتم در آنتی الایز مشخص میشه .
آخرین ویرایش توسط Gulftown در تاریخ 22-09-09 انجام شده است
Computex (22-09-09), Fusion (22-09-09), Mehdi_Full (22-09-09), MicroSystem (22-09-09), Rohham (22-09-09), soheilsh (22-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks