سلام دوستان
سیستم من
gtx 560
i5 3570k
ram 8
وقتی بازی میکنم حاشیه دیوار-جاده و کلا بیشتر اجسام میپره
خیلی رو مخه لطفا راهنمایی کنید خیلی خیلی خیلییییییی ممنون میشم
فیلم زیر مربوط به پابجی موبایل میباشد
pubg
سلام دوستان
سیستم من
gtx 560
i5 3570k
ram 8
وقتی بازی میکنم حاشیه دیوار-جاده و کلا بیشتر اجسام میپره
خیلی رو مخه لطفا راهنمایی کنید خیلی خیلی خیلییییییی ممنون میشم
فیلم زیر مربوط به پابجی موبایل میباشد
pubg
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور کارت گرافیک را یکبار حذف و مجدد نسخه جدید رو نصب کنید . این مورد بیشتر به دلیل ضعیف بودن کارت گرافیک به غیر از درایور کارت گرافیک است .
اینکار رو انجام دادم ولی تقییر ایجاد نشد
گرافیک ضعیفتر از مال من این مشکل رو نداره!
کابل و مانیتور مشکلی ندارن و تست شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط این بازی به این شکل هست یا بازی های دیگر ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنظیمات بازی به چه شکله . وی سینک فعاله یا نه ؟
جی تی ای وی رو هم تست کردم این مشکل رو داشت
ری سینک فعال هست و بازم این مشکل وجود داره
anti aliasing هم فعاله
واقعا نمیدونم چیکار کنم
مورد دیگه ای نیست ممکنه اشکال از کارت گرافیک باشه . تنظیم خاص دیگری نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برنامه ای برای تست سلامت-قدرت گرافیک موجود نیست؟
بله تست 10 دقیقه ای با FURMARK بررسی میکنید بینید تصویر بهم میریزه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
بله تست 10 دقیقه ای با FURMARK بررسی میکنید بینید تصویر بهم میریزه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست کردم 10 دقیقه
دما تا 85 رفت ولی تصاویر مشکلی نداشت
واقعا هنگ کردم نمیدونم دیگه چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالش هست از ویندوز باشه؟
ویندوزم 7 هست
اخرین درایور گرافیک رو هم از GeForce Experience دانلود کردم
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 30-10-20 انجام شده است
درایور قبلی را قبل از نصب این درایور با ddu حذف کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdikamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجدد نصب کنید . تنظیمات بازی را کمی تغییر بدید ببنید بهتر میشه یا نه . ممکنه تنظیمات را در حالتی میگذارید گرافیک فعلی شما نتواند اون تنظیمات رو اجرا کند . تنظیمات را low بگذارید و تست کنید .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks