*MoJtAbA* (24-02-14), alireza771 (30-12-14), VFSDF (24-02-14)
Amd
Nvidia
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من براي ورود به اين قضايا پير مردي شدم و دوران من گذشته اما اينجور طرفداري شما از چيزي كه دوسش دارين منو ياد فروم هاي بازي ميندازه كه از كنسولشون حتي با وجود اينكه بارها ثابت شده خيلي ضعيفه همه جانبه حمايت ميكنن.( البته از اسم كاربري شما هم چيزي غير از اين انتظار نميره كه خوب amd دوست باشين)
قضيه تراشه huwaii هم شبيه همين بحثه - چيزي كه وقتي اومد همه جذبش شدن گفتن وايي تايتان ١٠٠٠ دلاري رو نابود كرد همين سايت تامز هاردوير بهش نشان ELITE داد كه حتي به g80 كه در 8800gtx درزمان خودش تا سالها بي رقيب بود نداد - اما متاسفانه الان گندش در اومد
تراشه اي با مصرف بيشتر و دماي توليدي بسيار بيشتر از رقيب خودش با معماري قديمي حدودا ١.٥ سال قبلتر بين %10 تا-30% ضعيفتر عمل ميكنه .
طبق نظر اديتور همين سايتي كه ازش براي ما به عنوان حكم صادر كرديد :
Sometimes the 780 Ti takes a single-digit-percent win; other times it’s 30%+ faster. Whether Nvidia’s advantage is worthwhile depends on what you’d see from your R9 290X.
توي مقاله خيلي جالب هست كه نسخه هاي press و retail رو گذاشته تا كسايي كه كارت رو خريدن بفهمن AMD به خاطرTDP چه ها كه نكرده :هه
figure out why my Radeon R9 290X cards perform differently that I almost didn’t get this story written. The investigation continues, and includes absolute fan speeds that correspond to dissimilar PWM control, along with sensitivities to ambient conditions. Regardless of why you might see two Hawaii-based boards delivering frame rates separated by double-digit percentages, the real point is that this behavior is designed into the Radeon R9 290X. AMD’s card is meant to range from 727 to 1000 MHz, depending on the environment. Given the reference cooler, specifically, and the Quiet firmware setting, which together can't quite keep up with Hawaii, you have to expect variance
اين تازه به قول AMD ته Effeciency معماري بوده و مثلا كم كردن بزرگي و پيچيدگي memory controller براي كم كردن ترانزيستور مصرفي براي طرحي ازش به اين رسيده .
مجموعا اكثر سايت ها ميانگين برتري 10-15% با توجه به مصرف كمتر 780ti رو تاييد كردن اين بحث بيهوده است .
موضوع سر اينه كه نميدونم عشق به برند ها چگونه توليد ميشه و كي خاتمه پيدا ميكنه كه ديگه به خودمون هم سر برند مورد علاقمون درغ نگيم ( در گيري ميخواد بين appl/samsung باشه يا حالا sony ps4 vs xbox one هر چيزي )
البته در آينده API اختصاصي كمك وحشتناكي ميتونه بكنه اما به چه قيمتي - بهينه بودن بازي ها براي يك قشر محدود كه فقط اونها بيشترين لذت رو ببرن؟؟ همانندش physx انويديا كه به خاطر لج بازي AMD جون نگرفت و احتمالا منتل هم به اين عاقبت دچار ميشه (لج بازي انويديا براي عدم پشتيبايني)
آخرین ویرایش توسط ramincybran در تاریخ 24-02-14 انجام شده است
*MoJtAbA* (24-02-14), alireza771 (30-12-14), VFSDF (24-02-14)
اینا که اصلا 780ti نداره توش گرفتی مارو دادا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه زمانی من فن دواتیشه amd بودم تو هات اورکلاک مدیراش بخاطر همین موضوع مدام منو مسدود میکردن
منی که سالها پیش دیونه amd بودم بالاخره با خرید یکی از کارتهای گرافیکی انویدیا فهمیدم چقدر در اشتباه بودم
ولی به شما هرچی بگیم بازم قبول نمیکنید . پس بهتره ادامه ندیم چون منطقی در بحث وجود نداره
موفق باشی
آخرین ویرایش توسط VFSDF در تاریخ 24-02-14 انجام شده است
PC GAMER
Always in Next Gen
*MoJtAbA* (24-02-14)
BF4_02.jpg
Metro_02.jpg
اين همه خدمت شما.
*MoJtAbA* (24-02-14)
اين هم در ادامه
01_3dm13.jpg
cod_ghosts_1600_900.jpg
|
تهش همين ميشه ديگه اينجور بحث هاا :d
توي اينترنت اونقدر تست وجود داره كه اين رفيقمون فقط ٤ تاشو گلچين ميكنه و ميزاره درصورتي كه ميتونه ١٠٠ ها تا گلچين كنه بزاره براي اثبات مطلبي كه متاسفانه عدم سواد كافي براي خوندن چند خط از صحبت اديتور هايي كه همين تست هارو گرفتن و نتيجه گيري كردن اين ميشه خط من بلندتره - نه نه خط fps اون بلندتره خط frame time فلاني كمتره
مثلا براي همون battle field 4 كه رفيقمون frame time گذاشته من همين رو بزارم به گمانم كافيه
[H]ard|OCP Mobile -
بر خلاف اين تست guru3d هم هست كه چيز ديگه اي نشون ميده
جالبه براي همين bf4 هم اگر توي you. Tuube بچرخين تست هاي splite screen وار رو بين 780ti هست مستقيم كپچر شده كه نشون ميده 780ti واقعا سريعتره جداي از بنچ هاي موجود
Bf4 از اون گيم هايي كه اصلا AMD/DICE باهم بازيو ساختن و همين برتري انويديا هم عجيبه
خلاصه از همه اين بحث هاي مصرف- دماي كمتر - نويز كمتر ... نظر يكسان همه اديتور ها
باز اين رفيقمون مياد ٤ تا تست گلچين ميكنه :)) اين سواد hardware.-har.dcore هاي ايراني با ٦٠٠٠ ارسال تجربه توي سايت هاي مطرح سخت افزاري كه من انتظار بسيار بيشتري داشتم
اونوقت ميگيم چرا كشور تو هيچ زمينه اي پيشرفت نميكنه - اين فقط يكيشه :d فقط بلديم نگاه كنيم نميتونيم فكر و بررسي كنيم (شامل بنده حقير هم هست)
آخرین ویرایش توسط ramincybran در تاریخ 24-02-14 انجام شده است
آدم متعصبی که حتی تعصب توی آواتارش به وضوح دیده میشه میزان دیدش به مسائل در حد دیافراگم دوربین جلوی تبلت کوچیکه. واقعا برای این عزیزان شفای عاجل آرزو مندم. بهتره وقتی حتی تو مافوق تصوراتتون چیزی رو نمیتونید آرزو کنید حرف از یهتر بودن و بدتر بودنش نزنید.
همیشه کسایی میان تو این نظرسنجیها دعوا میکنن که آرزوی یه کارت گرافیک حتی متوسط به دلشونه.
چرا زور میزنن از سایت های خارجی بنچمارک جمع میکنن؟ چون ندیدن و ندارن.
خب اگه مردی و خیلی بلدی ۴ تا دونه تست و شات از نتایج آزمایشات خودت بذار وگرنه من باشم زیپو میکشم در مورد آرزوهام با خودم بحث میکنم نه با دیگران.
حالا هی برو بگرد تو سایت های خارجی شخم بزن عکس جمع کن.
ما بچه بودیم عاشق هواپیما بودیم تو دهه ۷۰ از این کارت های هواپیما میخریدیم بازی میکردیم. نمونه جدیدش این کسایین که میرن این بنچمارک هارو میگردن پیدا میکنن.
عزیزان باید بگم خودت چی داری با خودت چند چندی؟
منم یه روزی متعصب بودم که رادئون بهتره ولی حتی با این همه تست کارت از ۹۸۰۰ جی تی تا R9-290X حتی به خودمم نتونستم ثابت کنم که رادئون سابق بهتره. تهش اگه پایه باشی و بری دنبالش و خودت تست کنی تازه میشی من.
عشق است انویدیا و AMD که با رقابتشون ما عاشقای پی سی گیم همیشه سلاطین گیمر های کنسولی هستیم
send from my fonepad
آخرین ویرایش توسط old gamer در تاریخ 26-02-14 انجام شده است
CPU : Intel core i7 4770k
MAINBOARD : Asrock FATAL1TY Z87 Professional
RAM : 2x4 GB Kingstone HyperX 2666
VGA : :D
CPU COOLING : Corsair H100i
CASE : Cougar X7 White
POWER : Thonderbult 850 W
SSD : ADATA SX900 128
HDD : Seagate 1TB baracuda X2 RAID
ODD : PLEXTOR 24x DVD-RW
MONITOR : LG D2342 3D
Aliover (26-02-14), alireza771 (30-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks