استریم جان میدونی که ارادت مخصوص به شما دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم منظور آقا کیوان سر قاطی کردن این پست دوستمون بود نه فرمایشات شما
چون صحبت سر سایت nvidia بود منم با خوندن این توضیح دوستمون قاطی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این توضیح درسته که در جایگاه خودش منطقیه ولی در این بحث این شبه رو بوجود میاره که nvidia پس یه خورده فروش ۲ زاریه ( دوستمون شانس داشتن که بحث ati نبود وگرنه رگ گردنم قلمبه میزد بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد کلاه برداری با کلاس هم بنظرم هر دو دیدگاه شما بزرگواران درسته
برای مثال در حال حاضر مادربردهای شرکت x بدون کوچکترین تغییری در بسته بندی شرکت y با قیمتهای نجومی داره به فروش میرسه که دیروز یدونش رو دیدم که خریدار حداقل ۸۰ هزار تومان فقط به خاطر یک اسم پرداخت بیشتری انجام داده بود ( چون شرکت y ممکن بود سینه چاک داشته باشه و حوصله بحث بی مورد ندارم ، اسم نیاوردم اگر لازم دونستید در پرایوت دقیق شرح میدم )
دیدگاه شما هم در این ضمینه چون در نهایت قیمت محصول پائین میاد و خریدار هزینه کمتری باید پرداخت کنه به نظرم کاملا درست و منطقیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اینکه این پستم بار اطلاعاتی نداشت پوزش میخوام ولی چون از بالا تاپیک رو میخوندم و تشکر میکردم خواستم سوتفاهمی بابت تشکرها پیش نیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks