™Ali (25-07-08)
ایسوس به کمک ati game رسید 21/7/08
asus اعلام کرد فن های سری 4xxx رو به ati پیشنهاد کرده و امروز در سایت ati فن های جدید سری 4xxx پرده برداری شد این هم از مشکل فن ati حالا دیگه چی ؟
New Season
™Ali (25-07-08)
عزیزم دوتا 9800gtx میشه یه دونه gtx280 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددیگه با داشتن قیمت 9800GTX ، شما چه جوری قیمت GTX 280 رو حساب می کنید خدا می دونه !
درسته؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینو هنوز کسی نمی دونه مگه کسی که جفتش رو داشته باشه و تست کرده باشه
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 25-07-08 انجام شده است
New Season
از نظر قدرت گفتم.اینو هنوز کسی نمی دونه مگه کسی که جفتش رو داشته باشه و تست کرده باشه
هر دو تقریبا با هم برابرند تو بازی هابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام من الان میخام یک کارت گرافیک بخرم بهتره 9600gt xfxبخرم یا مارک شرکت گیگابایت؟ راستی به نظر شما
کارت 4850بهتره یا 9600 آیا4850 به مادربوردp5qمی خوره؟ کمک فوری>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
دوست عزیز شما هر گرافیکی که رابطش PCI_E x16 باشه بندازی روی این مین بهش میخوره خیالت تخت تخت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_nvidia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اگر میتونی صبر کنی صبر کن حالا موقعه ی خوبی واسه خرید گرافیک نیست چون رقابت شدید شده اونم اساسی هر لحظه امکان پایین آمدن قیمت ها هست !!!
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
یه خبر جالب تو روزنامه خوندم فکر کنم فناوری بود gtx 350 داره میاد میگن مشخصاتش شبیه gtx 280 هست ولی gddr5 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها کارت گرافیک 8600gt این لب تاپها تا دو سال میتونه بازیهای روز رو ساپورت کنه با رزولیشن 1024 در 768 ؟
مثلا چه بازی هایی؟؟؟؟بچه ها کارت گرافیک 8600gt این لب تاپها تا دو سال میتونه بازیهای روز رو ساپورت کنه با رزولیشن 1024 در 768 ؟
COD3 رو می تونه اجرا کنه.
PRO8 هم همینطوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shakira isabel (04-08-08)
XFX بهتره و ارزون تر.با سلام من الان میخام یک کارت گرافیک بخرم بهتره 9600gt xfxبخرم یا مارک شرکت گیگابایت؟ راستی به نظر شما
کارت 4850بهتره یا 9600 آیا4850 به مادربوردp5qمی خوره؟ کمک فوری>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
کارت 4850 خیلی از 9600GT قوی تر هست و با مین P5Q هم سازگاری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی های روز دیگه مثلا فارکرای 2 یا کرایسس و.... که بعدا میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا یه سالم جوابم رو بده بسه اول میخواستم یه پی سی جمع کنم بعد به این نتیجه رسیدم که دیگه سن بازی کردنم گزشته (23 سالمه) بعد تصمیم گرفتم لب تاپ بگیرم چند ماه دیگه هم قراره سیپیو های جدید بیاد برای لپ تاپ که حافظه ddr3 روشون هست اونا گزینه بهتری هست برای بازی درسته حتما هم گرافیکهاشون ddr3 میشه درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *A L I* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سری هم کارت گرافیک جدید برای لب تاپ امده که 8800 باشه ارزش هزینه کردن رو داره که این کارت رو برای لب تاپ انتخاب کنم چقدر از 8600 سر تره کلا من چند وقتی میشه از دنیای بازی کنار رفتم منظورت رو از کد 3 نفهمیدم همون پیکسل شر 3 رو میگیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون رفیقبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks