با سلام من الان میخام یک کارت گرافیک بخرم بهتره 9600gt xfxبخرم یا مارک شرکت گیگابایت؟ راستی به نظر شما
کارت 4850بهتره یا 9600 آیا4850 به مادربوردp5qمی خوره؟ کمک فوری>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
کاربر شهرسختافزار
با سلام من الان میخام یک کارت گرافیک بخرم بهتره 9600gt xfxبخرم یا مارک شرکت گیگابایت؟ راستی به نظر شما
کارت 4850بهتره یا 9600 آیا4850 به مادربوردp5qمی خوره؟ کمک فوری>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما هر گرافیکی که رابطش PCI_E x16 باشه بندازی روی این مین بهش میخوره خیالت تخت تخت !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_nvidia برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اگر میتونی صبر کنی صبر کن حالا موقعه ی خوبی واسه خرید گرافیک نیست چون رقابت شدید شده اونم اساسی هر لحظه امکان پایین آمدن قیمت ها هست !!!
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه خبر جالب تو روزنامه خوندم فکر کنم فناوری بود gtx 350 داره میاد میگن مشخصاتش شبیه gtx 280 هست ولی gddr5 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها کارت گرافیک 8600gt این لب تاپها تا دو سال میتونه بازیهای روز رو ساپورت کنه با رزولیشن 1024 در 768 ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks