Stream عزیز یعنی فکر می کنی اون بنری که من میگم امروزم توی صفحه ی اصلیه سایته ؟!
نه عزیز بنر ها دقیقه ای عوض میشن حالا شما نمیخوای قبول کنی که GTX 280 رو زده بود 200 دلار دیگه به من ربطی نداره .
SSA Super V.I.P
Stream عزیز یعنی فکر می کنی اون بنری که من میگم امروزم توی صفحه ی اصلیه سایته ؟!
نه عزیز بنر ها دقیقه ای عوض میشن حالا شما نمیخوای قبول کنی که GTX 280 رو زده بود 200 دلار دیگه به من ربطی نداره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
كسي نگفت عنوان تاپيك بايد برعكس بشه... هر كس فكر مي كنه مناسب و عادلانه نيست، خوب عوضش كنه!شما پاسخ سوال من را بدهید بعد من قبول می کنم که عنوان تاپیک باید بر عکس باشه
ساسان جان شما مگه نمي گيد قيمت GTX 280 شده 199 دلار؟ خوب يك منبع ارائه بديد؟ (يك سايت فروش آنلاين كه اين قطعه رو به اين قيمت بفروشه!)Stream عزیز یعنی فکر می کنی اون بنری که من میگم امروزم توی صفحه ی اصلیه سایته ؟!
اگه همچين بنري توي Tomshardware بوده (كه شما مي گيد بوده) يعني حقيقت داشته و اگه حقيقت داشته بايد بقيه جاها هم همين قيمت يا قيمت نزديك به اين باشه، درسته؟
من فقط چيزي رو قبول مي كنم كه مستند باشه نه چيزي كه يك نفر شايد يك وقت يك جا ديده باشه!
green_waves (23-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks