با سلام.
به این تاپیک یه نگاهی بندازید. تا حدودی میتونه به شما کمک کنه : http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=23038
سوالی بود در خدمتم.
سلام دوستان
می خواستم بدونم معیارهای انتخاب یک کارت گرافیک چیه؟
منظورم اینه که دو تا کارت رو وقتی با هم مقایسه می کنید چه چیزی باعث می شه(چه فاکتوری)که بگید این کارت بهتر از کارت دیگس...
ممنون می شم...توضیح که قابل درک باشه بدید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
|
با سلام.
به این تاپیک یه نگاهی بندازید. تا حدودی میتونه به شما کمک کنه : http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=23038
سوالی بود در خدمتم.
Rohham (12-07-09)
فاکتورهای اصلی مقایسه :
1. مقدار فریم در بازیهای مختلف
2. میزان مصرف در حالتهای Idle و Load
3. دما
4. سروصدای فن
5. قابلیت OverClock
6. به روز بودن درایو
7. قیمت
آخرین ویرایش توسط aexistence در تاریخ 12-07-09 انجام شده است
Rohham (12-07-09)
مرسی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کامل بود...
پس این جوری که من متوجه شدم اول سرعت جی پی یو مهمه و بعدش پهنای باند...اگر اشتباه می کنم ممنون می شم یه تذکری بدین...
بازم تشکر
Computex (12-07-09)
البته فکر کنم من در مورد اول نتونستم منظور خودم رو درست برسونم و این جمله را اینجوری تصحیح می کنم که اول نوع چیپ گرافیکی ( یا همون GPU ) مهم هست. ( مثلا 8500GT 8600GT 8800GT و... ) و بعد هم گفتم که : ( شما برای پی بردن به سرعت GPU نباید فقط به فرکانس کاری آن توجه کنید. برای مثال کارت 9500GT داری سرعت پردازشی 550MHz است و کارت 9800GT هم دارای GPU با سرعت 600 مگاهرتزی می باشد. همانطور که ملاحظه می نمایید ، اختلاف این دو آنقدر زیاد نیست پس چگونه هسته پردازشی کارت 9800 بسیار سریع تر از 9500 است؟ موردی که باید به آن توجه داشت تعداد هسته پردازشی می باشد. برای مثال کارت 9500 دارای 32 هسته پردازشی می باشد ولی تعداد هسته های پردازشی کارت 9800 چیزی در حدود 90 هسته می باشد (البته دقیقا نمی دانم! ) همانطور که یک پردازنده 2 هسته ای 3 گیگاهرتزی از یک پردازنده 4 هسته ای 2.4 گیگاهرتزی ضیف تر عمل می کند.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنابراین اولین موضوعی که در نوع کارت گرافیکی مطرح هست نوع GPU -- دوم سرعت حافظه کارت Memory و مقدار آن -- سوم رابط حافظه -- و چهارم تعداد واحد های سایه زنی.
باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.
Rohham (12-07-09)
التبه بهتره کارتهای ATI و nVIDIA از این جهت با هم مقایسه نشوند. چرا که معماری این کارتها متفاوته.موردی که باید به آن توجه داشت تعداد هسته پردازشی می باشد.
مثلا ATI 4870 دارای 800 SP و GTX 260 دارای 216 SP است. اما این دو کارت تقریبا با هم از لحاظ کارایی برابرند.
در کل به نظر من در درجه ی اول به فریمی که در بازیها می آورند توجه کن، نه مشخصات فیزیکی.
|
ممنون از هر دو دوست عزیز...فکر کنم دیگه متوجه شدم یه چیزایی...می خواستم این اطلاعات رو بگیرم چون سیستمم رو تقریباً 10 ماه پیش یه کمی ارتقا دادم اما گرافیکم رو دست نزدم چون کار گرافیکی آن چنانی نمی کنم اما الآن احساس می کنم انگار وجود این کارت باعث ضعیف بودن کل سیستم شده...
کارتم 6200gt گیگابایت و سی پی یو هم 7200 و رمم هم دو گیگ...احساس می کنم سیستم کند شده حالا نمی دونم این میتونه ارتباطی به گرافیک هم داشته باشه یا نه...سیستم عامل هم ویستا 64...
واحد سایه زنی ، پهنای باند مموری ، حجم مموری ، فرکانس مموری ، فرکانس هسته ، و ......
arbabe.sayeha (14-07-09), reza76622201 (13-07-09), Rohham (13-07-09)
معماری و تکنولوژی ساخت-پهنای باند-سرعت نوع و مقدار حافظه-فرکانس هسته مموری و سایه زن-نوع خنک کننده -قیمت و ارزش خرید گارانتی و خدمات-تست 3d mark و بازی ها-برای بر خی دوستان شکل ظاهری-قابلیت مولتی جی پی یو -فیزیک کودا مصرف حداکثر دما و تعداد و نوع خروجی ها وبرند برای فن بوی ها دی و....
اما برند:
شما باید ببینی کاربردت چیه؟:اور میکنی؟(دما محدودیت ولتاژ) اور نمی کنی(مدل های اور شده) از کارت به عنوان مگس کش استفاده می کنی(گارانتی و خدمات پس از فروش) دوست دار ی کیس و مجموعه خنک باشه (خنک کننده های عالی ) بودجه محدود (بر ندهای ارزان قیمت!) و....
Chess Is Life
Rohham (14-07-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arbabe.sayeha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از توضیحت دوست عزیز...اما بیشتر منظور من بحث فنی کارت ها بود فارق از کاربری و قیمت و برند...فقط این که چه جوری می گن این کارت قوی تره و ...که یه جورایی تو صفحه ی اول یکی از دوستان جواب داد...
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks