البته فکر کنم من در مورد اول نتونستم منظور خودم رو درست برسونم و این جمله را اینجوری تصحیح می کنم که اول نوع چیپ گرافیکی ( یا همون GPU ) مهم هست. ( مثلا 8500GT 8600GT 8800GT و... ) و بعد هم گفتم که : ( شما برای پی بردن به سرعت GPU نباید فقط به فرکانس کاری آن توجه کنید. برای مثال کارت 9500GT داری سرعت پردازشی 550MHz است و کارت 9800GT هم دارای GPU با سرعت 600 مگاهرتزی می باشد. همانطور که ملاحظه می نمایید ، اختلاف این دو آنقدر زیاد نیست پس چگونه هسته پردازشی کارت 9800 بسیار سریع تر از 9500 است؟ موردی که باید به آن توجه داشت تعداد هسته پردازشی می باشد. برای مثال کارت 9500 دارای 32 هسته پردازشی می باشد ولی تعداد هسته های پردازشی کارت 9800 چیزی در حدود 90 هسته می باشد (البته دقیقا نمی دانم! ) همانطور که یک پردازنده 2 هسته ای 3 گیگاهرتزی از یک پردازنده 4 هسته ای 2.4 گیگاهرتزی ضیف تر عمل می کند.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنابراین اولین موضوعی که در نوع کارت گرافیکی مطرح هست نوع GPU -- دوم سرعت حافظه کارت Memory و مقدار آن -- سوم رابط حافظه -- و چهارم تعداد واحد های سایه زنی.
باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.

Bookmarks