برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهرگز نبايد فراموش كرد !
شركت nVIDIA سر انجام مشخصات كارت گرافيك GeForce 9800GX2 را فاش ساخت ! خبر عرضه اين كارت مدت پيش اعلام شده بود اما مشخصات دقيق سرعت هسته و ... آن تا به امروز آشكار نشده بود .
اين كارت بر خلاف انتظار همگان سرعت هسته بالايي ندارد چنانچه سرعت تراشه گرافيكي اين كارت ( GPU ) برابر 600 مگاهرتز است كه اين مقدار در مقايسه با كارت 8800GTS ، 50 مگاهرتز كمتر و دقيقا برابر 8800GT مي باشد و اين حاليست كه Shader Clock اين كارت نيز برابر 1500 مگاهرتز است كه در مقايسه با 8800GTS 1600 مگاهرتز بازهم كمتر است .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداما بر خلاف سرعت GPU اين كارت ، سرعت حافظه به 1000 مگاهرتز افزايش يافته است . اما بايد خاطر نشان شد كه اين مقدار تنها 60 مگاهرتز از سرعت حافظه GeForce 8800GTS استوك بيشتر است و تاثير به سزايي در قدرت نخواهد داشت . البته بايد خاطر نشان كرد كه اين كارت از دو GPU استفاده مي كند و اين چيزيست كه هرگز نبايد فراموش كرد !
منبع : شهر سخت افزار عليه السلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Shahryar در تاریخ 18-02-08 انجام شده است علت: اصلاح شد !
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهرگز نبايد فراموش كرد !
آخرین ویرایش توسط Shahryar در تاریخ 18-02-08 انجام شده است علت: اصلاح شد !
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
آقا نکش برای قلبت ضرر داره... دو هسته ای نه دو کارتی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Virgil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا ویرایش نکن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآخرین ویرایش توسط Shahryar در تاریخ امروز انجام شده است. علت: اصلاح شد !
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
بهتر بود میگفتی 2X256 bit اینجوری علمی تر بود!!!!!
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط abitdoost برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابيت دوست عزيزم يكي اينكه تصوير همون طوري كه زيرش ياد شده توسط بنده طراحي و نوشته نشده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- ميشه بگيد چرا علمي تر بود ؟؟
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
اما اونجوری که من فهمیدم این کارت از دو هسته تشکیل شده که هر کدوم با حافظه خودش با رابط 256 در ارتباطه برای همین اینو گفتم... اما اگه به نظر شما 512 درسته من قبول میکنم چون شما از من هم تجربتون و هم اطلاعاتتون در مورد سخت افزار بیشتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط PCminister در تاریخ 19-02-08 انجام شده است
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
مشکلی نداره که.
توی عکس هم زده Per GPU
کاربر شهرسختافزار
من هم عکسو دیدم مهراد عزیز!
من سوالم اینه 512 درسته؟ (البته اگر شهریار در این مورد نظرشون مثبته من هم قبول میکنم یا خود شما!)
چون 256 برای هر هسته است و جمع زدنش به نظر درست نمی اد.
با تشکر.
God save us everyone,
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
Administrator
همونی که توی عکس زده درسته
a512-bit (256-bit per GPU)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks