ممکنه تصویرتون فول اسکرین نشه و گوشه های تصویر خالی بمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dr.Matin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان در صورتی که tv استفاده بشه جای مانیتور چه مشکلاتی ممکنه بوجود بیاد؟
ممکنه تصویرتون فول اسکرین نشه و گوشه های تصویر خالی بمونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dr.Matin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Dr.Matin (22-02-15), M3RS4D 50062 (22-02-15)
|
این مشکل احتمالا از تنظیمات intel hd قابل حل باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل کیفیت به نظر شما بوجود نمیاد؟
خیر . تو خیلی از مدلها 100 درصد حل نمیشه . مشکل کیفیت هم هست . کلا بهتره دنبال یک مونیتور ips خوب باشی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dr.Matin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس من یک ssd خوب و یک مانیتور ips ساده تر میگیرم و بقیه پولم رو ذخیره میکنم :)
M3RS4D 50062 (22-02-15)
اون کارت گرافیک که توصیه کردم هم بگیرید .مزیتش هم درگیر نشدن حافظه سیستم برای گرافیک اینتل و همینطور اشغال نشدن منابع پردازنده و حرارت کمتر پردازندهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dr.Matin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks