بعد از معرفی تایتان ایکس شرکت nvidia بر روی خروجی رسانه ها سیگنالی برای عرضه 980ti میفرستاد . این کارت شباهت زیادی به کارت تایتان ایکس دارد فقط حافظه گرافیکی به 6 گیگابایت تعدیل پیذا کرده در مقابل 12 گیگابایت در تایتان ایکس و همینطور کاهش مقداری از واحد texture
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدول مشخصات
نمایی از برد مرجع nvidia geforce 980ti
وضعیت حرارت
بنچمارک بعد از اورکلاک
نتیجه گیری
|
david-ebi (02-06-15), Mansouri.h (12-06-15), MoSi 1 (02-06-15)
از نظر من بسیار کارت عالی ای هستش و همونطور که در بنچمارکها می بینیم اختلاف 980 با 980ti بیشتر از اختلاف تایتان ایکس با 980ti هستش و این باعث میشه که ارزش خرید این کارت واقعا بالا بره.به نظر من خیل عظیمی از خریداران 980 به طرف 980ti خواهند رفت و باید شاهد کاهش قیمت چشمگیری برای 980 باشیم تا بتونه خریدارانش رو نگه داره.امیدوارم که 980ti در بازار کشور ما با قیمت معقول و منصفانه وارد باشه.اگر چنین بشه نوید روزهای خوبی برای کاربران داده خواهد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته در صورتیکه کارتهای غیر رفرنس 980ti در محدوده قیمتی 2.6 میلیون تومان باشند و دچار قیمتهای پرت و فضایی برخی کارتهای amd نشوند.)
AMD>INTEL (02-06-15), Mansouri.h (12-06-15)
به خاطر مقدار رمش قیمتش از نظر من از 3 میلیون به بالاست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (02-06-15), Mansouri.h (12-06-15)
حرف شما درسته.چون حدود قیمت 2.6 میلیون تومان تقریبا محدوده قیمتی حال حاضر 980 هست.و با این کار انویدیا کاملا فروش 980 رو از دست میده و یا باید خیلی قیمت 980 رو پایین بیاره.بنابراین باید بالای 3 میلیون قیمت داشته باشه.من با توجه به قیمت 650 دلاری کارت مرجع 980ti چنین حدسی زدم.که البته حالا میبینم به عقل جور در نمیاد قیمت زیر 3 میلیون.اما از طرفی در مقاله ای که جناب کریمی کارت 980ti ساخت زوتاک رو در همین شهر سخت افزار معرفی کرده بودند ذکر شده بود این کارت حداکثر 100 دلار از مدل مرجع گرانتر خواهد بود.با احتساب دلار 3300 تومان مدل مرجع تقریبا 2200 تومان و مدل غیر رفرنس 2500 تا 2600 میلیون تومان قیمت خواهند داشت.و از اونجایی که تا الان کارتهای رده بالای انویدیا قیمت جهانیش با قیمت ریالی اش زیاد تفاوت نداشته من چنین حدسی زدم.در هر صورت امیدوارم قیمت منصفانه ای داشته باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (02-06-15), Mansouri.h (12-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks