هرچقدر رزولوشن بالاتر میره احتمال اینکه GPU گلوگاه باشه بیشتر میشه و برای همین در اون شرایط بین CPU های مختلف تفاوتی نیست. این مسئله 20 سال پیش تا حالا همینطور بوده و ازش نمیشه نتیجه گیری کرد درباره آینده گیم ها و نقش CPU و ... .
داشتم درمورد بحث گلوگاه وبگردی میکردم به این سایت برخوردم GTA V CPU Bottleneck Benchmark - 4790K vs. 3570K, FX-9590, 8370, 8320, & More | Gamers Nexus - Gaming PC Builds & Hardware Benchmarks چندتا پردازندرو با titan x و r9270x تو بازی gtav سنجیده بود .نکته قابل توجه این بود که هرچقدر رزولوشن بالاتر میرفت نقش cpu ها کمرنگ تر میشد و کارکردشون به همدیگر نزدیکتر میشد تا جایی که در بالاترین تنظیمات 9590 و amd 8370e و 4790 اینتل فرمشون یکی بود.دلیلش رو نمیدونم ولی فکر میکنم در آینده برای گیمرها پردازنده نقش کم اهمیت تری رو داشته باشه .البته تو چند وب دیگه به همون موضوع برخوردم .ولی دلیلش رو متوجه نشدم
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 15-12-15 انجام شده است
|
هرچقدر رزولوشن بالاتر میره احتمال اینکه GPU گلوگاه باشه بیشتر میشه و برای همین در اون شرایط بین CPU های مختلف تفاوتی نیست. این مسئله 20 سال پیش تا حالا همینطور بوده و ازش نمیشه نتیجه گیری کرد درباره آینده گیم ها و نقش CPU و ... .
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
AMD>INTEL (16-12-15), javadshahvand (16-12-15), M3RS4D 50062 (16-12-15)
مگه بیست سال پیش 4K بود همه بار بازی رو CPU بدبخت بود .گلوگاهی برای غول های گرافیکی وجود نداره بلکه در رزولوشن پایین بار پردازشی بیشتر رودوش CPU چون کارت گرافیک بیکارتر و هرچقدر دقت تصویر بالاتر میره کارت گرافیک بیشتر قدرت خودشو نشون میده.من میگم پردازنده های متوسط موجود تاحداقل تا6 7 سال دیگه کافی. آینده گیم جهان بالابردن رزولوشن و گیمرها باید به دنبال رم بالای 8گیگ و کارت گرافیک قدرتمند بالای 4 گیگ باشند.من خودم سر پردازشگر خیلی وسواس نشون میدم ولی حالا که که تست میکنم میبینم فقط رم و کارت گرافیک مهم.من با یه CORI5 661 قدیمی داغون و 9590 که غولیه واسه خودش فرق زیادی نمیبینم
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 18-12-15 انجام شده است
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 19-12-15 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 19-12-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks