با سلام
در مورد مانيتورهاي hp در بازار ايران و همچنين کيفيت اونا نسبت به ساير برندهاي معروف sumsung , lg .
در اين مورد اگه دوستان اطلاعاتي دارن لطف کنن راهنمايي کنند
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
با سلام
در مورد مانيتورهاي hp در بازار ايران و همچنين کيفيت اونا نسبت به ساير برندهاي معروف sumsung , lg .
در اين مورد اگه دوستان اطلاعاتي دارن لطف کنن راهنمايي کنند
با تشکر
Comodo Internet Security
|
|
کاربر شهرسختافزار
مانيتورهاي HP هم مانيتورهاي نسبتا خوبيه. اما به دليل محدود بودن توزيع در ايران داراي تنوع کم و قيمتهاي پرتي هستش که بنده اصلا توصيسه نمي کنم.
توي بازار هم همش مدلهاي قديمي(به نسبت سامسونگ و ال جي ) ديدم که جالب نبوده.
سوال خاصي داشتيد در اين مورد در خدمتم.
D J V A H I D (16-01-10), K1LOU (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
در حال حاضر 2 مدل از این مانیتور توسط کرسی رایانه وارد میشه:
w2207h 1680x1050 سایز 22 اینچ
و
2159m 1920x1080 سایز 21.5 اینچ
هر دو هم با قیمت 270 و با توجه به اینکه هنوز هم میتوانید از تخفیف نمایشگاه استفاده کنید قیمتشون میشه 245 تومن
من پارسال برای خودم مدل 2207 رو گرفتم. خودم نمیخوام تعریف کنم ولی هر کدام از دوستان که این مانیتور رو دیدن اظهار داشتند کیفتش از مانیتور های lg و سامسونگ خودشون خیلی بهتره آخرین نفری هم که این نظر رو داد دو هفته قبل 22500 سامسونگ خریده بود، که از خریدش ابراز پشیمونی میکرد.
همه اینها باعث شد تا 3 روز پیش برای یکی از دوستان دیگر دوباره مدل w2207 خریداری کنم. (با قیمت تمام شده 243 تومن)
مدل 2159m هم که فول اچ دی هست فقط دیگه قابلیت چرخش مثل 2207 رو نداره. و فکر میکنم صفحه نمایشش هم مات باشه. ولی به هر حال من مدل 2207 رو ترجیح میدم.
K1LOU (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشكر
چون من هم در مورد كيفيت عالي اونا شنيده بودم مطرح كردم ممنونم دوست منولی هر کدام از دوستان که این مانیتور رو دیدن اظهار داشتند کیفتش از مانیتور های lg و سامسونگ خودشون خیلی بهتره آخرین نفری هم که این نظر رو داد دو هفته قبل 22500 سامسونگ خریده بود، که از خریدش ابراز پشیمونی میکرد.
همه اینها باعث شد تا 3 روز پیش برای یکی از دوستان دیگر دوباره مدل w2207 خریداری کنم. (با قیمت تمام شده 243 تومن)
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
عزيز. اين مانيتور که حتي Full HD هم نيست. رزولوشن و کنتارستش هم از P22500 کمتره.
مطمئنا دوست شما مانيتورش ايراد داشته و يا تنظيم نبوده و الا از هر نظر P22500 از مانيتوري که شما معرفي کرديد برتره.
ضمنا کرسي رايانه يکي از گرانفروشترين کمپاني هايي هست که بنده ديدم. واقعا خريد ازش اشتباهه. مگه اينکه مجبور باشيد.
D J V A H I D (16-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks