D J V A H I D (28-09-10)
سلام
من گرافیک 465 رو در x16 گزاشتم در بازی مافیا تست گرفتم و در x8 هم گزاشتم تست گرفتم در هر دو یک امتیاز گرفتم
مگه پهنای باند x8 کمتر نیست؟ پس چرا فریم یکسانی در هر دو گرفتم؟
یعنی هنوز x16 برای این نسل گرافیک ها زیاده ؟ پس یعنی مثل agp به این راحتی ها کنار نمیشه چند سال دیگه هم همین pci-e ماندگاره درسته؟
ممنون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (28-09-10)
|
بله
کراس فایر یا اس ال آی اون ها هم در هر دو حالت فریم مشابهی میده.
منم 4X رو با 16Xمقايسه كردم و تست 3dmark06 گرفتم هيچ فرقي نكرد.
بستگي داره تو چه رزولوشني استفاده ميكني اگه حجم تكستچر زياد بشه اون موقع درصورت استفاده از ويندوز ويستا به بالا و داشتن رم سريع روي سيستم ، ممكنه 8x مقداري تو بازيها گير كنه و 16X گير نكنه
من رزولوشنم 1920 هست و ویندوزم 7 64 بیت و رم پاتریوت 1600 با تایمینگ 9 و به صورت تریپل استفاده می کنم
ممنون
MicroSystem (28-09-10)
با يه بازي خفنتر بنچمارك بگيريد.
خب مافیا 2 با بالاترین تنظیمات میشه گفت 4 بازیی هست که از همه قدرت بیشتری می خواهند
crysis
metro
gta
mafia2
مگه همین طور نیست؟
reza.amd (15-11-10)
|
بعضی بازی ها cpu محور هستن( یعنی افزایش فریم در اون ها به سرعت کلاک cpu بستگی بیشتری داره) مثل GTA IV و crysis و بعضی ها هم به شدت گرافیک محور هستن مثل مافیا 2 ( مثلا gpu load تو مافیا2 90% هست با گرافیک 5850 !! در صورتی که در IV از 60% تجاوز نمیکنه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل ممکنه این اختلاف کارایی در صحنه های سنگین یه بازی به چشم بخوره که شاید شما در بنچمارکتون با اون صحنه ها برخورد نداشتید در نتیجه اختلاف فریم به چشم نیومده
nothing is as it seems
reza.amd (15-11-10)
بازم سلام
منم باهاتون موافقم
اما چطوری توانستید بفهمید لود گرافیک چقدره و در بازی داره چقدر کار می کنه؟ یکی توی این فروم که یادم نیست کی بود و کدوم تاپیک بهم گفت باید توی بایوس فعال بشه و بعد با نرم افزار میشه دید اما نگفتیند کجای بایوس
اگه شما می دونید راهنمایی کنید ممنون میشم
سپاس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به بایوس ربطی نداره
شما می تونی از نرم افزار GPU Z یا MSIAfterburner استفاده کنی که میتونه کارت گرافیک رو مانیتورینگ کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
با کدوم ورژن از نرم افزار gpu-z نگاه کردید که درصد کارشو می نویسه؟ (از من که نشون نمیده)
مگه گرافیک همیشه همه ی کارشو نمیزاره تا فریم بالاتری بده؟ منظورتون اینه که سی پی یو محدودیت ایجاد می کنه؟
ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks