من (The Game) به همراه دوست خوبم (G81) تصمیم به گذاشتن عکس های کارت گرافیک هایی که دستمون اومده اوراق کنیم بزاریم
البته شما هم اگه می تونید در این تاپیک شرکت کنید ازتون ممنون میشم با این کار که انجام می دیم میتونیم برد کارت گرافیک های مختلف رو ببینیم و درباره ی اونا صحبت کنیم
با تشکر امیرعلی و معینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
اوراق یعنی چی دقیق ؟
مثلا دل و روده اش رو بریزید بیرون یا یه کار درست حسابی بکنید ؟
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
این از اولین کارت که 8800GT Inno3d 512 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 10-09-08 انجام شده است
D J V A H I D (10-09-08)
هم میخوایم دل و روده ش رو بریزیم بیرون هم اگه کاری روی کارت انجام دادیم در این جا توضیح بدیم و عکسشو بزاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Xtreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در کل هم می خوایم قیافه های برد کارت های گرافیکی رو هم ببینیم هم از خیلی قدیمی هم از خیلی جدید
مثلآ یک نمونه کاری که روی 8800 جی تی خودم انجام دادم ایجاد کردن AIRFLow هست اینم عکسش
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 10-09-08 انجام شده است علت: اضافه کردن متن
D J V A H I D (10-09-08)
دستتون درد نکنه حالا بازشون کردین کارت ها که خدایی نکرده خراب نشدن ؛یعنی الان کار می کنن؟
(راستی من یه پیشنهاد دارم عکس ها رو که می خواین بگیرین لطفا رو میزی چیزی بزارید نه اینکه رو پاتون بزارید عکس بگیرید! بهتر نیست؟)
good_punisher (10-09-08)
آقا سلام .
یه جورایی خیلی با این کارتون حال کردم .( بگذریم که خودم هم یه بار گرافیکم رو باز کردم . 8800 جی تی xfx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
با آقا مجید هم شدیدا موافقم . چون عکس ها رو که دیدم یهو جا خوردم که این جه جور میزیه . نکنه روی متکی گذاشتن گرفتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
یه مطلب هم که در واقع برای اون بود که این پیام رو نوشتم . به نظر میاد که این air flow یجورایی تقویت کولینگ کارت باشه . اگه بتونی راجع بهش توضیح بدی بد نیست . اصلا راجع به کار های جالبی که روی کارت هاتون انجام میدین همین جا یه عکس و توضیحی بزارید که ما هم دیدیم خوبه انجام بدیم . ( البته سعی می کنم تست های مخرب رو روی کارت خودم انجام ندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ممنون از همتون.
فعلا بای
Majid OC (14-09-08)
|
اره اینو هستم ببخشید هواسم نبود از این به بعد روی میز میزارم حالا عکس ها رو ادیت می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش خراب نمیشه من تجربه ی تعمیر لپ تاپ هم دارم که اگه مربوط به تاپیک می شد عکس های کاملشو میزاشتم باز شده شوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (14-09-08)
نه روی پام بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عکس ها رو ادیت می کنم در بارهی AirFlow هم بعد از ادیت عکس ها توضیح می دمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (14-09-08)
عکس ها رو سانسور کردم خوب شد؟؟؟؟؟ MAjid OC اگه می تونی عکس ها + توضیح کارت گرافیکت که سیستم کولینگ براش طراحی کردی بزاری ممنون می شم
در باره ی AirFlow
این کلمه به معنی جریان هوا است
با این کار می تونیم هوای داخل مثلآ کارت گرافیک رو بهتر خارج کنیم
در کل با این کار به خروجیه هوا کمک می کنیم که این کار سریع تر انجام بشه
وسایل الکترونیکی هر چه دماشون کمتر باشه عمرشون بیشتر می شه
Majid OC (14-09-08)
این عکس یه کارت گرافیکه مکینتاش هست. من یه مکینتاش قدیمیداشتم که اوراقش کردم کارتش هنوز سالمه
اینم عکس کارتش لامسسسب امریکاییه
اینم عکس یه ATI Radeon 9250
Ardalan (10-09-08), Armin-N (12-12-08), good_punisher (10-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks