اقا امید خواهشا راهنمایی کنید!!!
سلام ببینید این دو کارت با با توجه که هر دو انویدیا 550ti هستند دارای طراحی برد مشابه هستند!! نظرتون چیه؟!
این عکس afox
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکس shuttle tech
ضمنا پشت کارتن محصولات شاتل تک نوشته Researched and Developed By Shuttle Technology Co.Ltd.Uk این به چه معنا هست؟!
خواهشا راهنمایی کنید؟!
|
اقا امید خواهشا راهنمایی کنید!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی تهیه وبهبودیافته یعنی که با فنواری این شرکت این کارت بهبود پیدا کرده مثلامدار ولتاژ با طراحی این شرکت برد با طراحی این شرکت وخنک کندده با طراحی اینشرکت وغیره گلم
پس خیلی از دوستان کم لطفی میکنند و میگن این کارت تقلبی یا oem هست؟!پس برند شاتل تک وجود داره!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهکارت ها نمی خوره تقلبی باشه به علت خازن های مرغوب (هسته جامد ) ولی شاتل هم کارت نداره تا اونجایی که من در یافتم حالا شایددوستان رد یا تاید کنند
چون شاتل تک محصولات مختلفی از جمله مودم کارت کپچر و گیرنده دیجیتال و کارت گرافیک میزنه میتونید یه سر به سایت www.matcomputer.com بزنید!!!پس نمیتونه oem یا تقلبی باشه چون محصولات با کیفیت و گوناگونی تولید میکنه!!
اقا امید من منتظر جوابتون هستم!!!
|
طبق اخطار که در تاپیک قبلی به استارتر داده بودم ایشان به مدت یک هفته بن میشوند و در صورت تکرار بن دائم میگردند
پینوشت : تاپیک بسته شد
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 28-09-14 انجام شده است
M A H R A D (29-09-14), RAVYY (28-09-14), SOHR@B (28-09-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks