مانییتور ال جی 27 اینچ 2K و ips باشه و نهایتا 75 هرتز کافیه. منحنی یا از این درازا نباشه. اصطلاحا دور پنلش slim باشه سیاهی دور پنلش مثل این مدل ایسوس باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان مانیتور 24 اینچ دارم و قسمت display در ویندوز رو میذارم روی 150 درصد که بزرگ بشه بتونم خوب ببینم. 125 باشه خوب نمی بینم و خیلی کوچیکهکد:https://www.asus.com/media/global/products/bhgmid1ahejhv14g/P_setting_xxx_0_90_end_692.png
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگه ماینتور 27 فول اچ دی بخرم و باز هم بذارم روی 150 درصد فضای بیشتری به ازای اون 3 اینچ اضافه به من میده؟ و اینکه شما مطمئن هستید مانیتور 27 فول اچ دی با 24 اینچ فول اچ دی از نظر نقاط پیکسلی تفاوت خاصی ندارن و توی 27 اینچ نقاط پیکسلیش معلوم نیست. فاصلم با مانیتور معمولا 30 سانتی متر هست باید اندازه بزنم
بعد اگه مانیتور 27 اینچ 2k بخرم و باز بذارم روی 150 درصد و فضای دو برابری بگیرم پنجره ها بیش از اندازه کوچیک میشن به نظر شما. مثلا 150 درصد بذارم انگار روی 24 اینچ گذاشتم روی 75 درصد؟ انقدر کوچیک میشه از نظر شما
استاد خصوصی یه چیزی فرستادم لطفا بخون

Bookmarks