خیلی ممنون. آیا کارت gtx 960 4gd5 برای رزولیشن 1440x900 با بالا ترین تنظیمات خوبه؟ بهترین مدلش رو ممنون میشم بفرمایین.
خیلی ممنون. آیا کارت gtx 960 4gd5 برای رزولیشن 1440x900 با بالا ترین تنظیمات خوبه؟ بهترین مدلش رو ممنون میشم بفرمایین.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
|
بله جوابگو این رزولیشن برای بالاترین تنظیمات هست .ولی صبر کن تا rx480 بیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (12-07-16), mohammad- (12-07-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهندس به نظر شما ارزش داره صبر کنیم مدل های کاستوم 480 بیاد ؟ آیا به خنکی و کم صدایی و کم مصرفی مدل های انویدیا میرسه ؟
چون برای خیلی ها فقط قدرت کارت مهم نیست و این مواردی که گفتم هم تو خرید تاثیر زیادی میذاره.
با تشکر
بله ارزش داره مدلهای کاستوم از نظر المان های روی برد و حتی کیفیت pcb به جز کولینگ بهترهستند . ابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (12-07-16), V.W (12-07-16)
نمیدونم چرا amd انقدر داره ارزش کار خودشو میاره پایین، میخواد بگه کارتم کم مصرفه بجای کانکتور 8 پین 6 پین میذاره بعد باید کلی پرس و جو کنی برق اضافی که میکشه مادربرد رو نسوزونه ! از اونور ادعا میکنه کارتش با جدیدترین فناوری ساخته شده و خنکه فردا تست هاش میاد میبینی همه دما ها بالای 90 شده :|برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خوبیه انویدیا اینه خیالت راحته از این دست مشکلات نداری و کارتی که میخری همونیه که میگه نه کمتر و نه بیشتر.
درسته که زیاد دل خوشی از amd من هم ندارم اما نباید فراموش کرد که ps4 و xone رو amd قوی کرد. amd ها معمولاً مصرف زیادی دارن که اگه مثلاً با کارت های انویدیا مقایسه کنی اونا رو به صرفه ندونی. کارت های گرافیک amd هیچ کدوم بد نیستن. حالا من خودم کارت ضعیفشو داشتم اما قدرت کارت هایی مثل radeon hd و r9 fury رو نمیشه فراموش کرد. مخصوصاً r9 fury که واقعاً زیاد هم با 980ti فرقی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط V.W برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد انویدیا که gtx 970 سه و نیم گیگش قابل استفاده بود و تو آخراش افت فریم بوجود می آورد.
از نظر خنکی مدل های rx 480 همچین دهن پر کن نبودن و گرنه با خنک کننده های msi ایسوس یا گیگابایت (مخصوصاً windforce و twin frozer) فکر نکنم rx 480 همچین داغ بشه. این مدل ها برای سپیر بودن که بین برند های کارت گرافیک زیاد چیزی حساب نمیشه.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
V.W (12-07-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks