سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم فرق نسخه Ti کارت گرافیک انویدیا با نسخه معمولی در چیست
مثل 560 معمولی با 560 Ti
ممنون
سلام خدمت دوستان
میخواستم بدونم فرق نسخه Ti کارت گرافیک انویدیا با نسخه معمولی در چیست
مثل 560 معمولی با 560 Ti
ممنون
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TI کمی قویتر از نسخه معمولی هستش .
به نمودار و عکس های زیر دقت کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
پس ti اور شده هست
من ابتدا فکر کردم شرکت evga اقدام به ساخت مدل ti کرده ولی بعد دیدم مال خود انویدیا هست
یکم عجیب هست که خود انویدیا همون کارت رو اور کنه معمولا" اینکارو شرکتهای دیگه انجام میدن
smart2009 (11-02-12)
البته این حرف که Ti اور شده است اشتباههبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همونطور که در جدول زیر مشاهده میکنید در معماری کارت تغییراتی ایجاد شده از جمله تعداد Shader core ها
در واقع در نسخه 560 معمولی یکی از واحدهای SM پردازنده گرافیکی 560 Ti غیرفعال شدند.
Capture1..JPG Capture2..JPG
در گذشته هم انویدیا از پسوند Ti برای کارت های High End و MX برای کارت های معمولی استفاده میکرده
به عبارتی این پسوند به جای استفاده از اعداد دیگه برای مدل گرافیک بوده . مثلا استفاده از 560Ti به جای 565
nothing is as it seems
mehrdad_ab (14-08-11), Rezasam1 (13-08-11), Shahryar (14-08-11), smart2009 (11-02-12)
فکر می کنم تفاوت بینشون چیزی مثل تفاوت بین دو پردازنده اینتل 5200 و 5300 باشه
خیلی ممنون mehrdad_ab عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این حساب گرافیک اسپارکل قویترین 560 هست به ظاهرش که قیمت بالایی میخوره
mehrdad_ab (13-08-11), smart2009 (11-02-12)
|
Rezasam1 (13-08-11)
گرافیک خودم گیگابایت 4670 هست یکی از علتهای خریدش قیمت مناسبش نسبت به سایر برندها بود از لحاظ کارایی هم تا الان بدون مشکل کار رندر رو انجام میده ولی دیگه کند شده
ولی در حال حاضر قیمتها تغییر کرده و به نسبت گیگابایت گرانتر شده و بیشتر قشر پردرامد میتونن گیگابایت بخرن
در مورد جدول بالا که بنظر اسپارکل قدرت بیشتری داره سرعت رم 4800 هست در مورد اورکلاک مگه اینا باز جا دارن که اور بشن ؟ 1000 مگاهرتزی هستن
mehrdad_ab (14-08-11), smart2009 (11-02-12)
بله جا دارنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezasam1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینها به صورت safe توسط کارخانه اور شدن . شما اگر قصد اورکلاک حرفه ای کارت رو دارین ؛ کارتهای رده بالا مثل گیگا یا ایسوس رو انتخاب کنید ( که من به شخصه از اور گرافیک کارت خوشم نمیاد ) و به نظرم بیشتر به درد رکورد زدن میخورن .
MSI و ُSparkle و EVGA برندهای خوبی میتونن برای انتخابتون باشن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks