دوست عزیز سالم
شما الان 2 کارت گرافیک کراس فایر دارید؟ مدلشون چی هست
با سلام خدمت دوستان واساتید گرامی.
دو سوال داره ذهن من رو بشدت آزار میده
این سوال:
آیا اشکالی پیش میاد که یک کارت اورکلاک کارخانه ای رو با Auto tuneخود overdrive اورکنم؟؟؟در واقع میخام بذارم Auto tune
فقط با Auto tune.........اضافه نمیخام بالا ببرمشون.
.................سوال بعد:
آیا کارت دیگری که با این کارت کراس کردم اذیت نمیشه؟؟
اگه میشه کمی توضیح بدین ممنون میشم.
با تشکر از همه.
|
دوست عزیز سالم
شما الان 2 کارت گرافیک کراس فایر دارید؟ مدلشون چی هست
Going To Change New HardWare Soon
سلام وحید عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.msi.com/product/vga/R5850-PM2D1G.html
http://www.sapphiretech.com/presenta...000101&pid=286
ViViD (03-03-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pc_hex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حقیقت تا حالا این کار را انجام ندادم ولی اگر دمای gpu بالا نره معمولا مشکلی برای کارتها پیش نمیاد
شما با هر ابزاری کارتها را آورکلاک کردین با msi ab یه مدت طولانی مونیتورش کنید مثلا 10% آورکلاک کنید و در حالی که msi ab اجراست 2-3 ساعت باهاش بازی کنید اگر دمای ماکزیمم بالاتر از حد استاندارد نرفت به احتمال قوی مشکلی نخواهید داشت
mehrdad_ab (03-03-11), pc_hex (03-03-11), ViViD (03-03-11)
کلاکهای دیفالت دو کارت رو بهم میگی دوست عزیز؟
بعد مدل مادربردت رو هم اگر بگی ممنون میشم
pc_hex (04-03-11)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد
ECS X48T-A
ساپفایر
725
1000
ام اس آی
765
1125
با تشکر.
ViViD (04-03-11)
|
مرسی از پاسخی که دادی
خوب من تا حالا کراس فایر نکردم تجربشو هم نداشتم ولی شاید به کمک همفکری همدیگه بتونیم کاری از پیش ببریم مادربردت فاصله بین اسلاتهای گرافیک خوبه و مناسبه جریان هوا مشکلی نداره
الان کدوم کارت رو قصد اورکلاک داری عزیزم؟ اگر ساپفایر رو میخوای به کلاک ام اس آی برسونی بدون مشکل راحت باشد انجام بشه و تولید گرمای زیادی نمیکنه و فکر میکنم هر دو کارت رو هم راحت به کلاک 800/1200 بتونی اورکلاک کنی حالا بستگی به خنک بودن کارت داره که همونطور نیما عزیز فرمودند یک مقدار اور کن بعد زیر تست بگذار و اگر دما رو گزارش کن ببینیم در چه حد هست
موفق باشی
سلام. چشم وحیدخان.
کارتها رو روی Auto tune میخام بذارم.
توی 48 ساعت آینده فکر نمیکنم وقت کنم. حدود 30 صفحه ترجمه دارم.
حتما این کار رو انجام میدم. گزارش و نتیجه رو در همین پست درج میکنم.
تشکر از وحید و نیما خان و همه دوستان عزیز.
آخرین ویرایش توسط pc_hex در تاریخ 05-03-11 انجام شده است
ViViD (06-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks