برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید 1920*1200
نه اونقدر هم گرافیک قوی نیست. من 260gtx دارم و با آخرین تنظیمات باز هم هر یک دقیقه ای یک تیکی داره و طبیعی است
اگر بخواهید توی این بازی کاملا بدون تیک باشه باید کارت گرافیک قویتر باشه و ضمنا توی ویندوز تمامی service های غیر ضروری و آنتی ویروس و نرم افزارهای جانبی نصب شده ویندوز رو توی startup به حالت disable در بیارید و اونوقت مقداری از بار کاری cpu و رم کاسته می شود و بازی راحت تر و روان تر اجرا می شود

ضمنا توی تنظیمات بازی گزینه های antialising رو به حالت off و به کمترین مقدار کاهش دهید . این گزینه antialising بدجوری سرعت بازیها رو کاهش می دهد.

موفق باشید.
دوست عزيز بنده پردازنده E7300 دارم و VGA MSI N9600GT-512MB DDR3/OC و بازي Under Cover رو روي رزولوشن(1200٭1920) با بالاترين تنظيمان گرافيکي به راحتي اجرا مي کنم. فقط جاهايي که تراکم گرافيکي يه کم بالاست يه ذره Slow ميشه . با توجه به اين مساله و سيستم بالاتر ايشون بايد راحت بتونن اين بازي رو اجرا کنن.
بازم تاکيد مي کنم RAM 64Bit Patriot مسائل اينچنيني زياد بوجود مياره. با يه RAM 32Bit حتما تست کنيد.