The-Joker (29-08-12)
با سلام خدمت دوستان عزیز
فن کارت گرافیک من از نوع pwm و چهار پین هستش و فن کارت گرافیک دوستم از نوع 2 پین هست با افزایش یا کاهش سرعت کلاک هسته دور فن در این دو کارت کم و زیاد میشه می خواستم بدونم پس چه فرقی بین این و اون هستش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
The-Joker (29-08-12)
|
سلام دوست عزیز .
تنظیم دوره فن کارت گرافیک به صورت دستی ربطی به تعداد پیناش نداره و یه چیپ کنترلر سرعت فن هست که اگه اون چیپ روش باشه شما می تونی دستی دوره فن کارتو ست کنی .
من فکر می کنم که فن شما به مقدار ولتاژ بیشتری برایه چرخیدن نیاز داره و برایه همین چهار پینه ( البته این نظره منه و شایدم اصلآ درست نباشه ، دوستان لطفآ در این مورد راهنمایی کنن ) .
mehdi_kingma (30-08-12)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دور فن کارت گرافیک با دمای هسته بالا و پائین می شود نه با سرعت کلاک
فن pwm همانگونه که فرمودید دارای 4 پین مثبت ، منفی ، سنسور و کنترل هستند ولی فن 2 پین دوستتون فقط مثبت منفی دارد
فن شما بسیار دقیق میتواند دور خود را تنظیم کند و گزارشی که به سیستم بر میگرداند دقیق است ( برنامه مونیتورینگ گرافیک مثل msi after burner سرعت دقیق فن گرافیک را به شما نمایش میدهد )
ولی فن دوستتون نسبت به دمای گرافیک یک ولتاژ دریافت میکند ، هر چه دمای گرافیک بالاتر رود ولتاژ فن و در نتیجه دور آن افزایش پیدا میکند
طبیعی است که در فن 2 فیش سرعت به صورت دقیق قابل تنظیم و مونیتور نیست
اگر نتونستم موضوع را خوب توضیح دهم و نقطه ابهامی وجود داشت بفرمائید
MARINE (30-08-12), mehdi_kingma (30-08-12), mehrdad_ab (29-08-12), smrbh (29-08-12), The-Joker (29-08-12)
یعنی شما میگین فن دوپین نمیتونه تعداد دور رو مونیتور کنه درسته.
من نظرم اینه که فن چهارپین هم میتونه دورش رو با لودینگ تنظیم کنه هم با دما ولی فن دوپین فقط دورش رو با لودینگ تنظیم می کنه یعنی اگه چیپ یه موقع به صورت غیرعادی بدون لودینگ دماش بره بالا فن چهار پین هم میتونه دورش رو بالا نگه داره شاید هم اشتباه میگم و اقا نیما درست میگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks