خوب من که نگفتم برا کارای روزمره کافی نیست . مثلا تو G3420 این قد گرافیک مجتمع داره که این قد بشه بازی های 8 سال پیش رو تو پایین ترین ریزولیشن و تنظیمات پایین بدون افت فریم اجرا کرد .
اما از یه چیز گرافیک های اینتل خوشم اومد اینکه ببرخلاف گرافیکای مجزا ، افت فریم کم پیدا میشه توش
بجا افت فریم ، اغلب از جزئیات بازی میزنه . مثلا یکی از دوستام G2020 گرفته بود ، تو همین بازی HAWX افت فریم نداشتیم اما مثلا زیر هواپیما نشون داده نمیشد داخل کابین اش ، زیر پات ، زمین رو میدیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم اینتل چی کار میکنه که بجا افت فریم ، این جوری میشه (البته نه که افت فریم نداشته باشه ها . به نسبت جزئیات گرافیکی اش خیلی کمتر داره اما اغلب از جزئیات و گرافیک بازی میزنه)
خوب طرف بجای G3420 ، میره A6 5400K میخره که از لحاظ گرافیکی غیر قابل قیاس با G3420 هه . هم ارزونتره (منظورم تو حوضه ی گرافیک مجتمع هه)
خوب خرید بیشتر از یه محصول ینی قدرت بیشتر اون محصول دیگه . تو حوضه ی گرافیک مجتمع ، که ملومه تو رنج یه قیمت و حتی با در نظر نگرفتن قیمت هم برد با AMD هه
اما به نظر من این برا فقط گرافیک مجتمع نیست . اصل قضیه همون انتخاب CPU ی قدرتمند هه که ملومه اینتل انتخاب میشه . حالا من نمیدونم چرا اینجا اسم گرافیک اومد . هر جوری حساب میکنم تو حوضه ی گرافیک مجتمع ، اینتل به پای AMD نمیرسه (تو حوزه ی گرافیک مجزا که دیگه بررسی کردن نداره)

Bookmarks