نظرات کاربرا رو میخونی جان من ؟ بضیاشون واقعا حرف شون طلا هه . یکی گفت :
جیبتون رو بدین خالی کنم مشتریهای گلم راستی ممنون که پایبندم هستین همیشه همه جوره و مهم نیست براتون چی به سرتون میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی دراولین فرصت باز بدگوییه AMD یادتون نره
عالی گفت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کیفیت هم منظورت فقط کیفیت GPU هه دیگه و از لحاظ موندگاری و عمرش . در این مورد هم مهم ترین مولفه خنک کنندگی شه که همین شم باز مهم ترین قسمت اش برمیگرده به سیستم خنک کنندگی شرکت ها . با غولی مثل گیگا که تو هیش GPU ای آدم نیازی نیست به فکر خنک کنندگی بیافته
اینا که خوبه که .
اگه 10000 دلارم بفروشه ، خیلی از کاربرا هستن باز چش بسته محصولات شو میخرن ،
قبلا هم گفتم اگه منتل هم حساب شه با اونکه ریزولیشن 4K تو این گرافیکا اجرا میشه احتمال داره که قدرت اش در حد titan-Z یا بیشتر شه
جالب اینجا هه ، میخان استناد کنن ، به تست ها و بنچمارکای این سایت و اون سایت استناد میکنن که انویدیا الکی گرون نمیکنه ، نگا کن قوی تره . حالا ما از همون سایتا میگیم نگا کن منتل این قد از اون قویتره . گرافیک شم که ارزونتره ینی پول کمتر ، قدرت بیشتر ، بهمون میگن تو تعصب داری
حال میکنی ؟ داستان داریم کلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks