تا اونجا که میدونم اصلا اینجوری نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

تا بحال چندتا dvd و ۳ تا مانیتور تعویض کردم و فقط مواقعی که عجله داشتم پول پیک رو پرداخت کردم که سریع به دستم برسه

من گمان میکنم اون فروشگاهی که شما بهش مراجعه کردید گوشتون رو بریده وگرنه این اجناس رو جمع میکنند و یک هزینه بار بهش میخوره ( که شاید ۵۰۰۰ ریال هم برای هر قطعه نشه )

لطفا بگید مونیتور رو از کجا خریدید و کجا برای تعویض بردید ؟

چون مرکز گارانتی سام هیچ هزینه‌ای دریافت نمیکنه و احتمالا بتونم اون ۸ هزار تومنتون رو هم زنده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینا مردم رو یابو فرض کردن خدا رو شاهد میگیرم این مانیتور دومی هم که برام فرستادن و عرض کردم پایه نداره (!!!!!!!!!!!!!!) دسته دومه و معلوم نیست مانیتور تعمیری کدوم بدبخت دیگه ایه که دوباره به من انداختن چون کلی خش داره ! و بسته بندیش هم کلی کثیف بود !؟
مگه میشه ؟ یعنی کارخونه ی با عظمتی مثل سامسونگ اینقدر احمقه که که کابل برق اورجینال p23500 رو نذاره !!!؟ یا پایه ی مانیتور رو یادش بره بذاره !!!!؟
من از بازار ایران خریدم و برای تعویضش هم به نمایندگیش در اسلامشهر بردم .
الان هم دوباره به همین نمایندگی روج کردم و الان پیگیره پایه ی مانیتورمه که برام بفرستن !
من دیگه هرگز از سامسونگ با گارانتی بی شرمانه ی سام سرویس خرید نمی کنم .