بعضی از مدلهای کارت گرافیک نوشته شده مثلا 256 ولی خروجی اون 128 بیت هستش چرا ؟نوعی دیگه نوشته شده 256 و خروجی اون هم 256 بیت هست از لحظ کار کرد چه فرقی با هم دارند ؟با سپاس از تمامی دست اندر کاران سایت
بعضی از مدلهای کارت گرافیک نوشته شده مثلا 256 ولی خروجی اون 128 بیت هستش چرا ؟نوعی دیگه نوشته شده 256 و خروجی اون هم 256 بیت هست از لحظ کار کرد چه فرقی با هم دارند ؟با سپاس از تمامی دست اندر کاران سایت
|
|
Administrator
محمدجان سوالتون واضح نیست .... ( لااقل من نفهمیدم)
کدوم خروجی ؟
منظورتون از 256 و 128 بیت چیه ؟ آیا Memory Interface یا .......؟؟؟
MOHGOLD (01-05-07)
اره مهردادجان منظورم همونی که گفتی هست Memory Interface
دوست عزیز Memory Interface رابط بین حافظه هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که در مدل های قدیمی(پایین ) 64 بیت بوده و در مدلهای جدید 384 بیتی یا بالاتر میباشد مثل 8800GTX
دوست عزیز لطف کن واضح و شفاف تر توضیح بده (شما چجوری متوجه می شید که مموری اینترفیس پایین تر و... میشود )
ممنون
برای پیشرت نیاز به تلاش و منطق است (نه افرا و تفریط )
پیش به سوی تعادل و پیشرفت
कभी हार
دوست عزیزم دلیل خاصی نداره این مقدار ، مقدار مموری اینترفیس هست که در هر کارتی فرق داره اما توضیحات کامل Memory InterFace را در این تاپیک مطرح میکنیم امروز :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش پایه مشخصات کارت گرافیگ
در کل ممکنه حتی یک کارت 256 یا 512 از مموری اینترفیس 64 بیت استفاده کنه ! برای مثال کارت گرافیک 6200TC مدل هایی داره که با 256 مگابایت رم ( البته شیر با رم سیستم ) از باس 64 بیتی استفاده میکنه...
البته من یادم نمیاد کارتی با 512 مگابایت از 64 بیت استفاده کند...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
اگه منظورت کارتهای 512mb Tc باشه با مموری اینترفیس 64 بیت ، باید بگم که داریم !البته من یادم نمیاد کارتی با 512 مگابایت از 64 بیت استفاده کند...
مدلهای Xfx 7100gs هستند ...
سپاس
|
|
Administrator
کارت 32 بیتی هم داریم شاهکاری از کمپانی های لیدتک و اسپارکل !!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks