شما بايد هزينه اي براي پاور جديد هم كنار بزاري چون پاور شما كشش سيستم شما با اين كارت رو نخواهد داشت
اين كارت بدليل دوهسته بودن مصرفه بالايي داره
کاربر شهرسختافزار
|
|
SSA Leopard
شما بايد هزينه اي براي پاور جديد هم كنار بزاري چون پاور شما كشش سيستم شما با اين كارت رو نخواهد داشت
اين كارت بدليل دوهسته بودن مصرفه بالايي داره
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز سیستم شما یه مقداری ضعیفه و نمی تونه بخوبی از این کارت استفاده کنه در ضمن این کارت مربوط به نسل قبل هستش وپاورتون هم جوابگوی این کارت نخواهد بود...به نظرم یا قیدش رو بزنید ویا بیشتر هزینه کنید و یه کارت و یه سیستم بروز بگیرید
کاربر شهرسختافزار
یعنی شما میگی این کارت ضعیفه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedy12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در ضمن:کسی قیمت این کارت رو داره؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
اقا یکی جواب بده لطفا فردا میخوام بخرم!!!!!!!
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز قیمت این کارت دست دوم حدودا باید 300 هزار تومان باشه ولی اصلا خریدش با این قیمت پیشنهاد نمیشه .
در مورد پاور هم باید عرض کنم به یک پاور 600 وات احتیاج داره حدودا و کارت پر مصرفی هست .
در مورد سیستمتون هم این هست که به هیج وجه نمیتونه کارایی کامل رو از این کارت بگیره و ضعیف هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
سه مشکل هست
1-نکشیدن پاور و احتیاج به پاور بالای 550 وات
2- قدیمی بودن کارت . کارتهای تک هسته ای جدیدتر قدرت بیشتر و مصرف کمتری دارند
3-نداشتن هماهنگی قدرت گرافیک VGA با پردازنده
Extreme (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
300 تومان!!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا من گفتم کارت ها ارزون شدن این باید بین 150 تا 200 باشه!!!!!!شدید منصرف شدم!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (23-12-09)
کاربر شهرسختافزار
کارت 9800gt چنده؟؟؟
MicroSystem (23-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks