سلام
اول اینو بگم که همونطور که استاد امید گفتند ، این دمای 68 درجه برای گرافیک ، خیلی زیاد نیست اما میشه کاهشش هم داد :
- با تنظیمات فن و دوران بیشترش ، احتمالا میتونین دما را از این هم کاهش بدین . نرم افزارهای msi را برای کنترل فن چک کنید . همینطور چک کنید ببینید نرم افزار Gigabyte Auros Engine برای گرافیک تون جواب میده یا نه. احتمالا باید جواب بده. (براحتی میشه باهاش هر جور خواستین و به نسبت دما ، دور فن را به هر نسبت ، تنظیم کنید) .
- یا اگه نیازی به کلاک بیشتر ندارین ، down clock کنین (پیشنهادم همون نرم افزار Gigabyte Auros Engine هه . تا 200 مگاهرتز down clock میکنه) .
- یا میتونین توی این نرم افزارها ، حداکثر دمای مورد نظرتون را ست کنین که از اون بیشتر نشه (توی Gigabyte Auros Engine ، حداکثر دما را ، حداقل تا 65 درجه میشه ست کرد)
- راهکار دیگه این میتونه باشه که با نرم افزار NVIDIA Inspector ، دقیق مشخص کنید که از بازی تون چند فریم میخواین تا حداکثر روی همون فریم قفل کنه و نیاز نباشه که بیخودی فریم خیلی بالا بگیرین که واسه ی گرافیک سربار و حداکثر کلاک را داشته باشه تا به این شیوه ، کارکرد گرافیک را متعادل کنید و بسته به نیاز شما کار کنه و حداکثر قدرتش را بکار نبره تا دماش بالا بره. اگه از این روش استفاده میکنین ، بهتره یه 10 تا 15 فریم بیشتر از حالت استانداردتون انتخاب کنید (البته برای بازی هایی که فریم دهی نامنظمی دارن ، منظورمه) تا با افت فریم ، خیلی سخت تون نشه.
Bookmarks