اقا من یه سوال اساسی داشتم چرا قیمت کارتهای گرافیکی سافایر در مقایسه هم رده های خود مثل xfx و powercolor قیمت بالاتری دارند ایا از قطعات با کیفیتتر استفاده می کنند؟
اقا من یه سوال اساسی داشتم چرا قیمت کارتهای گرافیکی سافایر در مقایسه هم رده های خود مثل xfx و powercolor قیمت بالاتری دارند ایا از قطعات با کیفیتتر استفاده می کنند؟
MR TASH (16-03-11)
|
این افزایش قیمت از زمانی شروع شد که شرکت دریا کامپیوتر به واردات و گارانتی این برند اقدام کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سافایر محصولات خوبی داره ولی اکثر محصولاتش ( بخصوص سری رفرنس ) تفاوت قابل ملاحظه ای با برندهای دیگه نداره
mehdi_kingma (18-03-11), MR TASH (16-03-11), ripek (16-03-11)
دوست من هیچ شرکتی بد نیست. تمام شرکت ها خصوصیات مختص به خود را دارند برای مثال خیلی ها گرانتی مادام العمر می کنی بعضی هااز فن ها و هتسینک های حرفه ای استفاده می کنند و بعضی اورکلاک خور هستند و... و به این معناست که باید بگردی ببینی کدام شرایط برای نیاز شما مفید تر است.
mehdi_kingma (18-03-11)
قیمت قطعات دقیقا مربوط میشه به شرکت گارانتی کننده و سودی که میگیره ، والا اونور سافایر گرون تر که نیست ، تو بعضی از مدل ها هم یه مقدار ارزون تره .
mehdi_kingma (18-03-11)
متشکرم ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks