به سلام
یه سوال داشتم
من الان یدونه
دارمکد:Geforce 6800 XT 256mb 256bit DDR3 XFX
به نظرتون اینو SLi کنم یا یدونه 9600 بگیرم؟
کدومش بهتر جواب میده واسه گیم؟
مدیر سابق انجمن
به سلام
یه سوال داشتم
من الان یدونه
دارمکد:Geforce 6800 XT 256mb 256bit DDR3 XFX
به نظرتون اینو SLi کنم یا یدونه 9600 بگیرم؟
کدومش بهتر جواب میده واسه گیم؟
Overclocker (27-06-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب معلومه 9600 دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه 6800 دیگه مومیایی شده !
بعد 9600 DX 10 و Shader 4.0 را پشتیبانی میکنه که اون Dx 9 و Shader 3.0 فکر کنم !
کلا این 6800 بدرد موزه میخوره نه Game !!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر سابق انجمن
نه بابا این بنده خدا الان داره همه بازی ها رو ساپورت میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black dragon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب معلومه که ساپورت میکنه چون چیپش Nvidia هست !
ولی کرایسیس را با 1 فریم در ثانیه اجرا میکنه !!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (27-06-08)
شک نکن 9600GT ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ardalan (27-06-08), Overclocker (28-06-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks