بسته به نوع کولینگ کلاک هسته و رم و همچنین فروش بازار قیمتها متفاوت هستش پیشنهاد من تو این مدل نسبت به قیمت اول leadtek هستش بقیه هم زیاد فرقی ندارند.
باسلام خدمت دوستان عزیزم یک سوال داشتم
در گرافیک 8600gtچه تفاوتی بردهای ایسوس-ایکس اف ایکس- لیدتک وclub 3d باهم دارند از نظر کیفیت وقیمت مخصوصا قیمت ایکس اف ایکس که 175هزار تومان است و تردی کلوب 145هزار تومان لطفا با دلایل بررسی کنید اعم از جداول یا بنچمارکها لطفا کامل توضیح دهید-------متشکرم
|
|
بسته به نوع کولینگ کلاک هسته و رم و همچنین فروش بازار قیمتها متفاوت هستش پیشنهاد من تو این مدل نسبت به قیمت اول leadtek هستش بقیه هم زیاد فرقی ندارند.
mpoloton7 (02-10-07)
Administrator
مهمترین عامل کولینگ و مموری کلاک هست
من هم مثل وریای عزیز نظرم روی لیدتک هست که هم قیمت خوبی داره هم اور خوبی میشه و گارانتی خوب تر
سپاس
mpoloton7 (02-10-07)
پس چرا ایکس اف ایکس که175 هزارتومان است ولیدتک حدودا 150 تومان این اختلاف قیمت ناشی از چیست ایا لیدتک همان کیفیت ایکس اف ایکس را دارددر مورد تردی کلوب نظرتون چیست وچه جایگاهی در این بردها دارد---ایا اگر لیدتک ویا تردی کلوب بخرم از نظر کیفیت ضرر نمی کنم-----
Administrator
من نظرم اینه که لیدتک بخرید چون امتحانشو پس داده دوست عزیز
mpoloton7 (03-10-07)
منم لیدتک دارم ، گرافیکش حرف نداره حتی اگر دوباره خواستم گرافیک بخرم دوباره میرم سراغ لیدتک
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
نظرتون در مورد این گرافیک با بورد Asus چیه ؟
یعنی اگر بخواهیم بردهای (XFX - Asus - Leadtek) را رتبه بندی کنیم
بترتیب کدومش میتونه در مقام اول تا سوم جای بگیره ؟
با تشکر
مدیر انجمن سخت افزار
کارت های ایسوس هم خوبند در ضمن تو جعبشون هم لوازم جانبی و نرم افزارهای زیادی میدن.راجع به قیمت هم باید بگم XFX رو به شما گرون گفتن. 164 تومنه اون هم نسخه ی XXX Editionش که سرعت هستش 620 Mhz و سرعت مموریش 1.7 Ghz هست. Fatal1tyش هم 180.000 تومنه که مخصوصه گیمه.
To improve is to change. To perfect is to change often
Administrator
با توجه به فاکتور P/P من لیدتک رو ترجیح میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من با fatality از xfx بازی میکنم (8600 مدل GT) و به نظر من خیلی خوبه البته ALPHA DOG یه چیز دیگه است.
خدا قسمت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks