سلام
به چه صورت می تونیم داخل بایوس آندر ولت کنیم؟ مثلا در فرکانس 1100 تنظیم کنیم که 0.96 ولتاز چیپ باشه
در کارت های amd فقط ایدی ولتاژ رو برای هر فرکانس زده (انویدیا رو چک نکردم)
سلام
به چه صورت می تونیم داخل بایوس آندر ولت کنیم؟ مثلا در فرکانس 1100 تنظیم کنیم که 0.96 ولتاز چیپ باشه
در کارت های amd فقط ایدی ولتاژ رو برای هر فرکانس زده (انویدیا رو چک نکردم)
|
ABC.ABC (12-08-17)
ممنون ، amd چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون هم برنامه ادیت بایوس داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (12-08-17)
ادیت بایوس رو اره خودم با پولاریس بایوس ادیتور ، ادیت کردم اما تغییر ولتاژ رو ندیدم ، دقیقا سوالم همینجا هست که چطوری میتونم ولتاژ رو کمتر کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای چه چیپی میخوای بگو تا بگم باید چه کار کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (12-08-17)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks