ripek (09-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما یک تصویر در حال نمایش روی مانیتور را می بینید.از کجا می تونید تشخیص بدهید
تصویر در حال پخش HD هست یا معمولی؟
کلا از کجا می تونید تشخیص بدهید مانیتور قابلیت پخش تصاویر HD داره یا نه؟
آیا نصبت تصویر 16:9 و سایز 1920x1080 کافی هست؟؟
یک فروشنده می گفت اگر ورودی HDMI نداشته باشه HD نیست حتی اگه دو مشخصه بالا رو داشته باشه؟؟
آیا روشی برای تست مانیتور در این زمینه هست یا نرم افزاری برای این کار؟
ripek (09-12-09)
|
|
در مورد تشخیص ظاهری فقط اینو میشه گفت فیلم های HD کیفیت های فوق العاده بالایی دارند به صورتی که شما با پخش اونها در تلویزیونهای و مانیتور های LCD هیچ گونه تصویر شطرنجی مشاهده نمیکنید و تصویر شفافیت خاصی دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sysman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد مانیتور باید رزولوشن مونیتور رو مقایسه کنید مانیتور های با روزولوشن 1920*1080 پیکسل FullHD هستند و مانیتور های زیر اون یعنی از 1280*768 کیفیت HD دارند .
بله نسبت تصویر 16:9 و رزولوشن 1080*1920 بهترین کیفیت تصویر موجود در مانیتور هاست .
دوست عزیز HDMI فقط یک ورودی و خروجی استاندارد محسوب میشه و ربطی به کیفیت تصویر نداره شمت میتونید یک تصویر FullHD رو از طریق خروجی DVI و حتی D-Sub هم انتقال بدید .
در مورد تست مانیتور وقتی با تغییر و تنظیم رزولوشن روی مقدار 1080*1920 تصویری سالم و کامل در صفحه داشته باشید مشخص میکنه مانیتور شما FullHD هست ولی اگر تصویر از کناره ها بیرون زده باشه مشخصی میکنه مانیتور شما از این قدرت تفکیک پشتیبانی نمیکنه .
بازم سوالی داشتید در خدمتم
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
کاربر شهرسختافزار
من الان یک مانیتور سامسونگ 22500 خریدم که توی مشخصات همین شرایط را داره
ولی کابل HDMI نداره توی اطلاعات سایت سامسونگ نزده Full HD ولی برای بعضی مدلها زده،
در بعضی سایتها هم زده HD Resolution.
میتونه فیلم با سایز 1920x1080 را نمایش بده برای همین هنوز شک دارم آیا این مانیتور Full HD هست یا نه.
به همین دلیل دنبال روشی برای تست این موضوع می گردم.
دوست من در صورتی که مانیتور شما از رزولوشن 1920x1080 یا بالاتر پشتیبانی کنه یعنی Full HD هست، لازم نیست چیزی رو تست کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sysman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Full HD صرفا به معنی پشتیبانی از همین رزولوشن است.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
البته اگر پشتیبانی ار 1080i باشه فکر نکنم FullHD به حساب بیاد
دوست عزیز مانیتور شما کاملاً تصویری با کیفیت Full HD داره و از این بابت نگران نباشید .
لینک زیر ور بررسی کنید دقیقاً مشخصات مانیتور شماست . من دقیقاً از همین مانیتور برای مشتری هام استفاده میکنم و تمامی بررسی دقیقاً عین محصول هستن .
http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=1203
سایت اطلاع رسانی و فروشگاه سخت افزار WWW.P30HARDWARE.NET
ارتباط با من 09370309268 - nasiban@yahoo.com - nasiban@gmail.com
sysman (28-11-09)
|
|
دوست من، 1080i هم از لحاظ تجاری Full HD به حساب میاد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به علاوه اینکه تصاویر در مانیتورها بصورت Prograssive پخش میشن و Interlaced بودن یا نبودن سورسه که تعیین می کنه شما تصویرتون 1080i هست یا 1080p . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
دوست عزیز درسته که 1080ه هم از لحاظ تجاری FullHD هستش ولی مطمئن باشید تفاوت یک مانیتور که تنها از 1080i پشتیبانی کنه با اونی که از 1080p هم پشتیبانی کنه خیلی.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئن باشید مونیتوری مثل Dell S2409W 24 inch LCD Monitor شما را از خریدش پشیمان میکند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوست من، هر مانیتوری که Native Resolution ای معادل 1920x1080 یا بالاتر داشته باشه، یک مانیتور Full HD به حساب میاد و توانایی پخش تصاویر 1080p رو بطور کامل داره.دوست عزیز درسته که 1080ه هم از لحاظ تجاری FullHD هستش ولی مطمئن باشید تفاوت یک مانیتور که تنها از 1080i پشتیبانی کنه با اونی که از 1080p هم پشتیبانی کنه خیلی.
مدتی محصولاتی که فقط از 1080i پشتیبانی می کردند در لوازم صوتی و تصویری وجود داشتند (استفاده از تکنیک هایی مثل Unsquared Pixel که کماکان هم ازشون در دوربین های به اصطلاح Full HD استفاده میشه) ولی در مانیتور ها همین که رزولوشن Native یک محصول 1920x1080 به بعد باشه شرط لازم و کافی برای پشتیبانی اون محصول از 1080p به حساب میاد.
این مانیتور هم بر خلاف چیزی که در بعضی سایت ها به اشتباه نقل شده کاملا از 1080p پشتیبانی می کنه. درسته که مانیتور فوق العاده ای نیست، ولی نسبت به قیمتی که داره (حدود 200 دلار) محصول بدی نیست.مطمئن باشید مونیتوری مثل Dell S2409W 24 inch LCD Monitor شما را از خریدش پشیمان میکند.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
کاربر شهرسختافزار
سلام sysman.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sysman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ميخواستم بگم نگراني شما همچين بيهوده هم نيست. چون مغازه داران اينجا اينطور ميگن كه اگه پورت HDMI نداشته باشي تصاوير HD را نميتوني با كيفيت بالا ببيني.
حتي اگه تبديل DVI به HDMI بخري. و به نظر من هم صحيحه. متاسفانه اين مدل سامسونگ اين ايرادو داره. Full HD بدون HDMI كه نميشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ashton (15-12-09), Zahra_b1258 (15-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks