CROSSHAIR (06-10-08)
خوب من 178.15 را گرفتم و تستش کردم ولی :
موقعه ی نصب این خطا را گرفت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و موقعه ی تست گرفتن با 3D Mark 06 هم تصویر ایستاد و به زور که تونستم برم تو دسکتاپ این خطا را داد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه اعصابم را خورد کرد و Remove کردمش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (06-10-08)
چرا تاپیک خوابید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط من باید تست بزارم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستانی که میتونند حتما تست بگیرن ونتایج را قرار بدهند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدی جون شما با 8600GT ات تست بگیر بزار ببینیم روی کارت های ضعیف چطور عمل میکنه !
امیر جون شما هم با 7300GT ات تست بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شایان جون شما هم با 8400GS
CROSSHAIR جون (اسم شما را نمیدانم ) شما هم .....
با تشکر از تمامی دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPUz 1.47
GPUz 0.2.8
3D Mark 2006
3D Mark Vantage
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 07-10-08 انجام شده است
خدا بده برکت . این که 580 مگ حجمشه. اشکال نداره . حالا گذاشتم واسه دانلود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم نسخه 03 رو دارم. فکر نمیکنم جوابگو باشه. حالا بزار این دانلود بشه. فردا ایشالله نتیجه رو میزارم. 8500 جی تی گیگا بایت !!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks