سلام
برای حفاظت از چشم بهترین فاصله از مانیتور چند سانتی متر باشه؟
یک مانیتور 17 اینچ هست.یکی 20 یکی 22 یکی 23 و ..
سلام
برای حفاظت از چشم بهترین فاصله از مانیتور چند سانتی متر باشه؟
یک مانیتور 17 اینچ هست.یکی 20 یکی 22 یکی 23 و ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
فکر میکنم استانداردش 30 تا 50 سانته
*MoJtAbA* (04-06-14), SajjadKhati (05-06-14)
میگن 46 سانتی متر.اما به نظر بستگی به مانیتورو اندازه ازش داره
ehsan1377 (05-06-14), SajjadKhati (05-06-14)
کاربر شهرسختافزار
بیش از 60 سانت فاصله بگیرید خوبه چشم کمتر اسیب میبینه
البته هر 45 دقیقه یا 1 ساعت باید برای یکی دو دقیقه به دور نگاه کرد تا تحدب عدسی چشم کم شه و دچار نزدیک بینی نشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من فاصله رو زیاد کرده بودم به نظرم زیاد خسته میشد چشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1_24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این که کلمات بزرگ میکردم اما احساس کردم چشم زیاد بهش فشار میاد تا سعی کنه کلمات و تصاویر رو ببینه
الان فاصله رو کم کردم احساس میکنم بهتر شده یکمی
کاربر شهرسختافزار
من خودم شنیدم باید حداقل 35 سانت از مانیتور فاصله بگیریم.
برای جلوگیری از خستگی چشم ، علاوه بر فاصله مناسب از مانیتور ، باید قانون 20.20.20 هم رعایت بشه. ( هر 20 دقیقه یکبار باید 20 ثانیه به 20 قدمی اونر تر از خودمون نگاه کنیم )
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین فاصله با مانیتور یک دست است
برای پیدا کردن این فاصله زمانی که جلو مونیتورتون نشستید دستتون را به سمت مانیتور بگیرید
انگشت شما باید به صفحه مانیتور برسد
Linux Professional
ارتفاع مانیتور باید بالاتر از میز باشه؟! یعنی یه میز کوچولو که میزارن رو میز واسه مانیتور هست؟ دیدم بعضی مانتیور گزاشتن روش یعنی گردن صاف هست ولی موقع کار با لبتاب گردن داره پایین رو نگاه میکنه کدوم؟
این مطلب را تجربی خدمتتون عرض میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما وقتی با زاویه مستقیم به مونیتور نگاه میکنید بهتره وسط صفحه را ببینید
برای مثال مانیتور خودم تنظیم برای بالا پائین رفتن صفحه ندارد
به همین دلیل یک کارتن پاور زیر مانیتور گذاشتم ( قدم حدود 190 سانتیمتره )
ممکنه برای افراد کوتاه تر مانیتور روی میز هم خوب باشه
آقا نیما سلام و ممنون که کمک ما میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من یک بنده خدایی که مثل شما تجربه زیادی در کار با کامپیوتر داره گفت باید همیشه بالاتر از مانیتور باشی
یعنی از بالا به مانیتور نگاه کنی تا نور مانیتور مستقیم به چشم نخوره و اذیت نشه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks