ارتفاع مانیتور باید بالاتر از میز باشه؟! یعنی یه میز کوچولو که میزارن رو میز واسه مانیتور هست؟ دیدم بعضی مانتیور گزاشتن روش یعنی گردن صاف هست ولی موقع کار با لبتاب گردن داره پایین رو نگاه میکنه کدوم؟
Linux Professional
ارتفاع مانیتور باید بالاتر از میز باشه؟! یعنی یه میز کوچولو که میزارن رو میز واسه مانیتور هست؟ دیدم بعضی مانتیور گزاشتن روش یعنی گردن صاف هست ولی موقع کار با لبتاب گردن داره پایین رو نگاه میکنه کدوم؟
|
|
این مطلب را تجربی خدمتتون عرض میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr.xmh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما وقتی با زاویه مستقیم به مونیتور نگاه میکنید بهتره وسط صفحه را ببینید
برای مثال مانیتور خودم تنظیم برای بالا پائین رفتن صفحه ندارد
به همین دلیل یک کارتن پاور زیر مانیتور گذاشتم ( قدم حدود 190 سانتیمتره )
ممکنه برای افراد کوتاه تر مانیتور روی میز هم خوب باشه
آقا نیما سلام و ممنون که کمک ما میکنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما من یک بنده خدایی که مثل شما تجربه زیادی در کار با کامپیوتر داره گفت باید همیشه بالاتر از مانیتور باشی
یعنی از بالا به مانیتور نگاه کنی تا نور مانیتور مستقیم به چشم نخوره و اذیت نشه
عرض کردم که این تنظیم کاملا تجربی استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه نور مانیتور را در کمترین حالت که راحت باشم قرار میدم که چشمم اذیت نشه
وقتی از مانیتور از بالا نگاه میکنم چون گردنم به سمت پائین متمایل میشه بعد از مدت نسبتا کوتاهی گردن درد میگیرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks