دوست عزیز ، هماننطور که خودتون عرض کردید اینجا یک فروم هست و همه کاربران نظراتشون کاملا محترمه . ولی بنده فقط و فقط به واسطه معتبر ترین مراجع تست و بررسی HDTV اظهار نظر کردم . غیر از این بود ؟

این که تصویر این تلویزیون برای شما دلچسب هست از نظر من فقط یک دلیل داره ، اون درخشندگی بیشتر این مدل نسبت به مدل های مشابه خودش هست .

در واقع به زبان ساده ، Editor های وب سایت Cnet با Avforums یا هر وب سیات معتبر دیگه تصویر هر چه واقعی تر رو ملاک برتری یک HDTV می دونند . اما بیشتر خریداران عادی تصویر قشنگ تر ( حتی اگر طبیعی نباشه ) رو ملاک خرید قرار می دهند . نظر شخصی بنده و ملاکی که برای خرید HDTV مد نظر قرار می دم نزدیک به Editor های Cnet هست .

در واقع در یک جمله به طور خلاصه : من به شخصه تصویر واقعی تر رو به تصویر قشنگ تر ( درخشندگی و اشباع رنگ بیشتر ) ترجیح می دم .

نظرات شخصی کاربران هم بر می گرده به همون توضیحی که بالا خدمتتون عرض کردم . ولی اینکه شما نظرات شخصی یه سری کاربر معمولی ( که ممکنه Fanboy هم توشون پیدا بشه ) رو معتبرتر از Editor وب سایت های نام برده می دونید ، قبول کنید که کمی کم لطفی می کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قبلا هم عرض کردم که کیفیت تصویر یک HDTV رو فقط و فقط Back Light تعیین نمی کنه و کیفیت پنل و مدارات بایاس کننده اون پنل نقش به مراتب مهمتری در این مقوله دارند .

به هر حال اگر شما به هر دلیلی این مدل نظرتون رو جلب کرده، نظر شما کاملا محترمه و اگر در مطالب ارائه شده در پست اول من، به نوعی سوء برداشت داشتید امیدوارم با مطالب ارائه شده در این پست مسائل حل شده باشه .

موفق باشی .
ممنون از توضيحاتت مهدي عزيز
آره با نظرت در مورد اينكه نظر همه محترمه موافقم. شما درست ميگي. اين هم نظر منه البته من هم خيلي آماتور نيستم و در كار خودم واردم. و هدفم فقط معرفي بود.
در مورد رنگ هاي غير واقعي و قشنگ: خيلي باهات موافق نيستم. چون اگر بخوايم رنگاي غير واقعي، قشنگ و به اصطلاح مشتر ها "هندي" ، رو ببينيد بايد TV هاي xvision رو در نظر بگيريد كه رنگاش زيادي پررنگه كه يه سري كم و كاستي ها رو بپوشونه.ولي ايرادي نداره عزيز. اينم نظريه به هر حالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد كيفيت پنل هم 100% باهات موافقم. پيشنهاد من هم بر همين اساس بود عزيز
به هر حال هر چي هست نظرت محترمه برام عزيزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید