درود برشما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول از همه درمورد عکس نداشتن مقاله وحید جان بهشون گوشزد میکنم که تصاویر رو هرچه سریعتر قرار بدن.این از مشکل تصاویر.
بزارید به چندتا ابهام شما جواب بدم:
ببنید دوست من در این مورد باید ببنیم اصلا منظور چی هست:در مورد مسئله زیر هم باید بگم قضیه اون چیزی که شما ازش حرف می زنید نیست و بحسش چیز دیگهای بود اگر شتباه نکنم
طبق ادعایی که چندی پیش انویدیا عنوان کرده بود gpu ها میتونن تا 200 برابر سریعتر از cpu ها باشن که در یکی از کنفرانس هایه اینتل این موضوع با اختلاف زیاد با عدد عنوان شده تایید شد و انویدیا از اینتل حتی با همین حد اقرار هم تشکر کرد.
و همچنین این گفته شما که:
اول از همه اینکه این ادعا به صورت تئوری تا حد زیادی میتونه صحیح باشه و قبل از هر چیزی باید Theoretical peak performance هر تراشه رو مشخص کرد.
اینکه nvidia چنین ادعایی رو هنوزم داره کاملا صحیحه و من شمارو به این صفحه ارجاع میدم.در اینجا انویدیا به وضوح ادعا کرده:
That is not hyperbole given that NVIDIA GPUs can run jobs 200 or even 300 times faster than even the fastest Intel CPUs. See the demo below for an example.
این ادعا چندان دور از ذهن نیست و دلایلشو اگه جایی مربوط باشه من خدمت دوستان عرض میکنم.به لحاظ توان محاسباتی پردازنده ها بخش بسیار کوچیکی از تراشه رو به execution resource ها تخصیص میدن.این خاصیت cpu هست که به صورت autonomous عمل کنه و بخش های دیگرو کنترل.درواقع با قاطعیت میشه گفت 90% حجم پردازنده های با معماری CISC به مدارهایی غیر از Execution resource ها تعلق دارن مثل واحد ها واکشی و دیکدر و پیش واکشی ویا بخش اعظم اون که logic control unit برای شaunomous سازی پردازنده هست.
به لحاظ توان محاسباتی یک cpu مثل intel xeon E5345 در Peak perfomence برای داده های sp به توان محاسباتی 37.4 گیگافلاپس میرسه درصورتی که یک تراشه cayman xt در حالت تئوری میتونه به 2.720 ترافلاپس در sp برسه.البته برای هیچ یک از این 2 ترشه این اعداد به صورت کامل و عملی بنا به دلایلی امکان پذیر نیست اما برنامه های GPGPU CUDA انویدا تا حد زیادی به تراشه های انویدیا این اجازرو میدن تا به توان اسمی گفته شده تراشه های تولیدش برسن.
بگذریم:
دوست مناز اونجایی که مساعل مربوط به ابر کامپیوتر ها رو دنبال می کنم همچیزی در خاطرم نیست، از سایت معتبر که لینکش رو میدم می تونید چک بفرمایید
http://www.top500.org/
این مقاله در تاریخ 19 مارس در چندین سایت ارائه شدهو خبر اعلام ژاپن برای k sc در جون اعلام شد.در زمان ارائه این مقاله هنوز tianhe 1A سریعترین SC جهان بوده .و برمبنای تراشه های انویدا تشکیل شده بود.
خوب دوست عزیز مشکل شما با این بند چیه؟بنده از شما شناخت ندارم و نمی دونم چه رشته و یا چه چیزی رو مطالعه می کنید ولی ایت حرف شما رو که
ایا من برداشتم درست نبوده و یا هم می خواید مقالتون رو اصتلاحا محتوا بخشی کنید!لبته این نکته قابله ذکره که از نظره بسیار از مراجع FPU ها بسیار پیچیده تر از ALU های رایج هستن و برخلافه اکثره ALU هایه معمول که از سیستم Two,s compliment یا متمم 2 استفاده میکنن اینها از داده هایه بسیار پیچیده ممیز شناور برایه عملیات پردازشی بهره میگیرند که موجب میشه هر FPU از چندین مدار پیچیده داخلی یا Complex circuit برایه ارتباط Multiple internal ALU,s استفاده کنه و همین باعث میشه صرف یک ALUاون رو حساب نکنیم.
من کلا موندم چرا هاتی ها در اول بودن توجه ویژه به خرج می دن!
منظورتون از /// یا هم می خواید مقالتون رو اصتلاحا محتوا بخشی کنید! چیه؟ ||| ؟
اگر مشکلیه یا اشتباه تکنیکی رخ داده بفرمایید.چون این خیلی واضحه هست و فک نمیکنم نیازی به توضیح باشه.اگر رشتتون سخت افزار باشه این بحث بسیار واضحی هست دوست عزیز
موفق باشید

Bookmarks