ripek (12-04-10)
کاربر شهرسختافزار
بررسی مقدار رم
گرافیک مورد آزمایش ATI X200 که به صورت آنبرد بر روی مادربورد ASRock 775Twins-HDTV در مقادیر مختلف رم مورد آزمایش قرار گرفت که نتایج آن در 2 نرم افزار تست کارت گرافیک 3DMark05 و 3DMark06 در مقادیر 32، 64 و 128 مگابایت تست شده است.
(تست ها در شرایط استاندارد و یکسان توسط خودم انجام شده است)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه: میزان رم به نرم افزار مورد استفاده بستگی دارد و رم بیشتر باعث افزایش کارایی کارت گرافیک نمی شود
ripek (12-04-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
بررسی سرعت رم
گرافیک مورد آزمایش ATI X200 که به صورت آنبرد بر روی مادربورد ASRock 775Twins-HDTV در سرعت های مختلف رم مورد آزمایش قرار گرفت که نتایج آن در 2 نرم افزار تست کارت گرافیک 3DMark05 و 3DMark06 در سرعت های 200، 266 و 333 مگاهرتز است.
(تست ها در شرایط استاندارد و یکسان توسط خودم انجام شده است)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه: افزایش سرعت رم تاثیر مستقیم در افزایش کارآیی کارت گرافیک دارد
ripek (12-04-10)
خوب دلیل عدم تاثیر رمیزان رم در سرعت احتمالا یکی رزولوشن پایین بوده یکی نیاز پایین برنامه به رم برای کارهای گرافیکی چون احتمالا بخاطر ضعف گرافیک
برای تست میزان پیچیدگی تصاویر و ... پایین انتخاب شده بوده
ripek (12-04-10)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست ها در شرایط استاندارد و یکسان انجام شده است
هیچ چارت معتبری ندیدم که رم را مورد بررسی قرار داده باشد چون امروزه رم کارت ها بسیار بالاتر از میزان نیاز برنامه ها است
و حتی در یکی از چارت های سایت تامز هارد وارد 2 کارت دقیقا مشابه از لحاظ مشخصات در چارت قرار داشتند که کارتی که رم پایینتری داشت در چارت بالاتر قرار گرفته است!
البته هرچه گرافیک تصویر بالاتر رود به رم بیشتری نیاز است که منکر آن نیستم اما همیشه رم بیشتر به معنی کارایی بالاتر نیست.
آخرین ویرایش توسط Mirage در تاریخ 12-04-10 انجام شده است
germ (13-04-10)
http://www.overclock.net/ati/401321-...ml#post4759542
و فراموش نکنید که در تست بالا 512mb ورزن کارت سریعتری از ورژن 1024mb بوده ولی با این حال در رزولوشن های الا
با اضافه کردن AA عقب افتاده است
و نیز
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 12-04-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
جناب JEskandari منظورتان از پست بالا چیست!؟
فکری سنتی دارید حال که ثابت کرده ام باز هم حاظر به قبول نیستید و می خواهید توجیه کنید!!!
به تاریخ عضویتم نگاه کنید حداقل از شما سابقه بیشتری دارم فکر کردم در این انجمن افراد حرفه ای تری هستند و شاید کمی منتقی تر هم باشند ولی انگار همه جا آسمان یک رنگ است
JEskandari (13-04-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نسخه جديد gpu-z ميزان استفاده از رم گرافيك رو نشون ميده
تو اكثر مواقع اين مقدار واسه من زير 256 هست و به ندرت بالاي 256 ميرسه
ولي اون تست ايرادش اينه كه 32 و 64 و 128 ديگه خدا بيامرزدش
من با HD 4200تست كردم
128 با 640 مگ هيچ فرق تو تست استاندارد 3dmark06 نداشت حتي 1 نمره هم اختلاف نداشت
آخرین ویرایش توسط MicroSystem در تاریخ 12-04-10 انجام شده است
Mirage (14-04-10)
منظور خاصی ندارم توی پستها رکارت های گرافیکی HD4870 در دو نسخه 1 گیگابایت با 512 مگابایت مقایسه شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mirage برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
که نشان میدهد در رزولوشن بالا و با اضافه کردن AA میزان نیاز به رم افزایش میابد.
بگذارید یک تست بکنیممن بازی Cryostasis را در تنظیمات High و 4X SSAA اجرا کردم نگاه کنید مصرف حافظه کارت گرافیکی تا کجا رفت
در ضمن به نظر شما آیا این حرف درست است که میفرمایید چون شما
سابقه بیشتری در فوروم دارید اونوقت من نباید نظر مخالف شما داشته باشم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks