ایا تنها برای اجرای گیم خریدن یک کارت گرافیکی اضافی برای کراس بهتره یا یک کارت تکی و ایا ارزششو داره؟
ایا تنها برای اجرای گیم خریدن یک کارت گرافیکی اضافی برای کراس بهتره یا یک کارت تکی و ایا ارزششو داره؟
|
بسته به خود بازی ، بودجه ، امکانات مادربرد و مدل انتخابیتون دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی از بازیها بخصوص بازیهای قدیمی با کراس یا sli مشکل دارند
بعضی کارتها ارزش کراسفایر ندارند مثلا 2 تا 5670 حدود 220 تومن قیمت داره که با این بودجه میشه یک کارت قویتر از مجموع آن دو تهیه کرد
مثلا با کراسفایر 2 تا 460 موافقم که قدرتی فراتر از یک 580 خواهند داشت
قیمت 2 کارت 460 حدود 450 تومن میشه که نسبت به 580 که حدود 650 تا 700 تومن قیمت داره ارزش داره
460 منظور همون 460 gtx هستش از سری Nvidai؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس باید sli بشه دیگه ؟
سلام .آقا من یه geforce gt240 1g ddr3 دارم مادر بوردمم cross fire ساپورت میکنه اگه یکی دیگه مسه این کارت گرافیک بندازم چیمیشه؟بازی ها بهتر میان؟الانم بازیا توپ میاد اما میخام یکی دیگه بگیرم بهتر شه . اگه یکی دیگه بگیرم قدرت vga2برابر میشه؟یا یه ati بگیرم که cross fire داشته باشه ; میشه انداخت؟ این سیستممه
cpu intel core i3 2800
vga gt240 geforce 1gig ddr3
ram 6gig ddr3
h.d.d 500 green lable
(maib board GA-P55-US3L (rev. 2.3
POWER REAL 380 GREEN
ممنون میشم بگین اگه یه VGA دیگه بندازم چه اتفاقی میوفته تو بازیا.ممنون.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mjaghaei برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به انجمن خوش اومدین
متاسفانه با این کارت نمی تونین کراس کنید
شما باید دو تا کارت رادئون داشته باشین که بجای این کار پیشنهادم 5770 هستش
به نظر من هم دو تا 460 با SlI کردن خیلی خوب جواب میده ولی اگه مادربردت sli ساپورت نمیکنه و یا فقط با قابلیت کراس فایر سازگار هست ، فکرش رو از سرت بیرون کن .به نظر من تا حداقل یک سال نیم دیگه همین کارته 240 در حد اجرای High گرافیک بازیها جواب میده فعلا نمی خواد تو فکر ارتقا گرافیک باشی . ( در ضمن دوستان قاطی حرف نزنن چون باعث میشه ، آدم گمراه بشه ! منظورم این هست که کراس فایر کاربردش ایجاد پل ارتباطی بین دو کارت Ati radeon هست ولی SLI مربوط به ایجاد پل بین دو NVidai Geforce )
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks