MicroSystem (25-09-09)
سلام
میخواستم بدونم تو آنجام بازی کدام قطعه باید قویتر باشه که بشه باهاش بازیهای سنگین را آنجام داد رم.سی پی یو یا کارت گرافیک؟ من الان دارم بازی اویل 5 را بازی میکنم همون صفحه اول که میخواد بازی لود بشه 5 دقیقه طول میکشه در صورتی که اونهایی که سیستمشون قویه اصلا این طوری نیستش گاهی اوقات هم که بعضی مراحل بازی سیستم خیلی کند میشه اعصابم را خورد کرده.تشکر
--------------------------------------------------------------------------------
سیستمم توی این 2 سالی که خریدم دیگه واسه اهل چوپوق شده از این به بعد میخوام کم کم قطعات سیستم را عوض کنم منم که بازی زیاد آنجام میدم مبخواستم بدونم که واسه بازیهای سنگین کدام قطعه رو اول عوض کنم بخرم بهتره؟
اين هم مشخصات
Main Giga 945PL~S3
cpu intel 775 full 3.6 2M
RAM Kingeston 1G DDR2
VGA Giga Pciex 512/7300GS
power 500w elegance
hard 160 maxtor
راستی این قطعات را دسته دو چند میشه فروختش؟
MicroSystem (25-09-09)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم ۷۰٪ گرافیک و ۳۰٪ هم cpu مهم هستش البته رم سیستم هم باید متناسب باشه ( ۲ گیگ الان خوبه )
ولی فکر کنم اگر بخواهید به مرور عوض کنید اول باید گرافیک کارت و ۱ گیگ رم بگیرید ( که البته اگر کارتتون قوی باشه به احتمال زیاد بایستس پاورتون رو هم عوض کنید )
نصف کامپیوتر عوض شد در مرحله یک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد هم cpu و ......
تو بازارچه یه آگهی فروش بزن ببین چند مشتری براش میاد ، اگر بتونی یک جا ردش کنی بنظرم ضررت کمتر باشه تا تک تک قطعهها رو بفروشی
موفق باشی
MicroSystem (25-09-09)
سلام :
یک مثال می زنم ...
من سیستم قبلیم P4 با دو عدد رم کینگ و مین EP31 و گرافیک 8400 بود ...
زمان بازی با کال آف دویتی 5 در زمانی که تاریخچه جنگ جهانی رو نایش می داد تیک می زد و انگار فیلم قدیمی بود !!!
وقتی CPU و مین و رم رو عوض کردم مشکل برطرف شد و براحتی اجرا میشه ...
به نظر بنده :
60 در صد گرافیک
30 درصد CPU
10 درصد یک رم با تاخیر پایین
می دونید متاسفانه اکثریت کسانی که زیاد در بحث سیستم وارد نمی شوند و علاقه ای هم ندارند ، در هنگام خرید رم ، رمهایی رو خریداری می کنند که تاخیر بالایی داره ولی قیمت پایین تری نیز داره و فقط دنبال این هستند که مثلا سیستمیکه جمع می کنند مثلا 4 گیگ رم داره !
من به شخصه جدیدا تو خرید رم خیلی به تاخیرش دقت می کنم چون تو کارائی و مخصوصا بازی خیلی تاثیر داره ...
CPU هم برای بازی های جدید حتما باید دو هسته به بالا باشه ...
رمت كم هست
به همين خاطر موقع شروع طول ميكشه
گرافيكت هم واسه بازيهاي جديد ضعيفه
CPU ت بد نيست
سلام نظر شما راجب کارت گرافیک512 GeForce 9600GT چی هستش آیا کارت خوبی هست یا نه؟تا این رنج قیمت شما چی پیشنهاد میکنید
بعضی ها میگن خریدن کارت گرافیک یک گیگ حالا هر مدلی که میخواد باشه پول دور ریختن هستش و با 512 تفاوت چندانی نداره. واقعا درسته یا نه؟
پاورم میکشه این کارت گرافیک راه یا نه؟
مادربردم چی قبول میکنه؟
MicroSystem (25-09-09)
سلام ..
بر خلاف نظر دوستان من در مورد اینکه بصورت " درصدی " در مورد قطعات نظر بدیم موافق نیستم.
زمانی که شما بازی می کنید عوامل متعددی روی بازی شما تاثیر می گذاره. بطور خلاصه :
1. نوع تنظیمات بازی
2. نوع رزولوشن
3. نوع تنظیمات داخل Control Center کارت
و عوامل سخت افزاری مثل :
1. کارت گرافیک
2. رم کارت گرافیک
3. پردازنده ( تاثیر فرکانس بر fps که خیلی جاها نادیده گرفته میشه )
4. حافظه سیستم
بر اساس این 7 مورد , و در مجموع باید بگم که تاثیر هر قطعه در شرایط خاص مشخص میشه.
بعنوان مثال :
- شما یک کارت 4870 X2 داری و تنظیمات بازی در حدی است که کارت براحتی جواب میده.
اما یه پردازنده درب داغون داری که مانع بالارفتن fps میشه. اینجه پردازنده میشه گلوگاه.
- حالت برعکسش هم هست ممکنه کارت بشه گلوگاه.
- حالت دیگه ای هم می تونه باشه . برای مثال شما روی بازی کرایسیس ( با فرض اینکه کارت و پردازنده ات بسیار قدرتمند هستن ) اینقدر تنظیمات رو می بری بالا که از بازی لذت ببری اونوقت یک گیگ یا حتی 2 گیگ رم می گذاری روی سیستم که باز fps افت می کنه.
می بینی که سه قطعه پردازنده و کارت گرافیک و رم تاثیر بسیار اساسی دارن روی بازی ( البته با توجه به اون سه عامل اول ) و هر کدومشون می تونن به میزان مساوی ( به قول دوستان با درصدی برابر ) روی بازی و افت fps تاثیر داشته باشن.
اینجا عوامل دیگه ای هم می تونه تاثیر گذار باشه مثل سیستم عامل ( با توجه به نوع DirectX ) بنابراین باید انتظر خودت رو از بازی ببینی . مثلا یکی مثل من براش فرقی نمی کنه توی ویستا بازی کنه یا XP با رزولوشن 1024 در 768 بازی کنه یا 1600 در 1200 و ... پس برای من یه سیستم معمولی رو به بالا هم کافیه.
انتظار شما می تونه متفاوت باشه و در نتیجه محصول متفاوتی هم داشته باشه .
موفق باشی ..
کاش به زمانی برگردم
که تنها غم زندگی ام
شکستن نوک مدادم بود...
PCN Exclusive User
behrouz8 (25-09-09), D J V A H I D (25-09-09), Mahdi_Moosavi (25-09-09), MARINE (02-10-09), MicroSystem (25-09-09), N@VID (26-09-09)
|
كارت خوبيه DDR3 باشه چه بهتر فقط مصرفش بالا است اگه پاورت ضعيفه 4670 بخر كه در حد همون 9600GT DDR2 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه پاورت نميكشه پس 4670 بخر( 4670 هم صددرصد بهت قول نميدم بكشه ولي احتمال بسيار زياد ميكشه)
تو اين رده قيمت كارتهائي كه شما ميخريد بله درست ميگن و خريد كارت 1 گيگ يعني دور ريختن پولبعضی ها میگن خریدن کارت گرافیک یک گیگ حالا هر مدلی که میخواد باشه پول دور ریختن هستش و با 512 تفاوت چندانی نداره. واقعا درسته یا نه؟
مادبرد نه مشكلي نداره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks