چندی پیش تصمیم به خرید یک کارت گرافیگ گرفتم و یکی از کارت ها انتخابی من Gigabyte GV-N560SO-1GI بود.در حین تحقیق در مورد این کارت به نکته بسیار جالبی برخورد کردم که لازم دانستم این موضع را با دیگر کاربران به اشتراگ بگزارم.
یکی از کاربران نیز مانند من به دنبال این کارت بود و به گفته او ظاهر کارت و مشخصات آن و تبلیغاتی که برروی امکانات این کارت شد،این کاربر را مشتاق تهیه این کارت نمود و در آخر نیز آن را تهیه کرد.
dsc03969bz..jpg
اما بعد از خرید این کارت و باز کردن آن با یک صحنه بسیار عجیب برخورد نمود!!!!بر روی PCB کارت عبارت GV-N460SO-1GI حک شده بود!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
dsc03973d..jpg
البته گیگابایت ید طولایی در اینگونه اشتبا هات دارد و در کارت های قبلی این شرکت مانند HD4550 و HD 5670 نیز چنین اتفاقاتی رخ داده بود.اما این کاربر برای اینکه به ماهیت اصلی این کارت پی ببرد نرم افزرا GPU-Z را اجرا نمود:
dsc03958ce..jpg
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید نام این کارت GTX 560 TI نشان داده می شود اما نشان داده نشدن برخی از اطلاعا مانند نوع تکنولوژی و تاریخ عرضه از نکات بحث بر انگیز می باشد.
از آنجا که به ادعای گیگابایت این کارت از نوع اورکلاک شده یا به اصطلاح Super Overclock می باشد این کاربر اقدام به اجرای نرم افزار 3d mark 06 نمود:
dsc03955mt..jpg
همانطور که مشاهده می کنید پس از مدت 6 دقیقه پیغام Error ظاهر شد و کارت نتوانست این تست را پشت سر بگذارد.
سپس این کاربر اقدام به اجرای نرم افزار Fur Mark نمود :
dsc03959g..jpgdsc03968b..jpg
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید بعد از اجرا 10 دقیقه تست این نرم افزار نیز دچار مشکل شد و به اصطلاح کرش نمود.
حال سوالی که برای من مطرح شده این می باشد که آیا شرکت بزرگی مانند Gigabyte چه گونه دچار چنین اشتباهاتی می شود و آیا نظارت کافی برری محصولات خود ندارد.
خودتان قضاوت کنید!!!!
منبع
|
سلام
دوست عزیز چند تا کارت مانند این کارت بوده اند ؟ ایا در مورد این یک کارت این مشکل مشاهده شده یا اینکه چند سری از این کارت این مشکل رو داشته
فکر کنم شخصی که این تست رو زدند کافی بوده کارت رو برای RMA ارسال می کردند و ممنون از شما که این پست رو قرار دادید تا هر کسی در هر جای ایران چه با کارت گیگا بایت چه با کارت های دیگه به این مشکل برخورد کرد کارت رو برای RMA ارسال کنند
New Season
Labyrinth (09-03-11), mohammadx3 (10-03-11), ripek (12-03-11)
این که چند تا بوده یا یک عدد من اطلاعی ندارم اما چند وقت پیش گیگابایت همین سوتی رو در کارت HD5670 داده بود که روی جعبه نوشته بود 1GB HyperMemory و روی pcb زده بود 512 و تازه توی GPU-z هم 512 نشون می داده.اما جالب تر از همه عبارت 1GB HyperMeory بوده!!!به این نکته توجه کنید که هنوز این میزان به وجود نیامد و نهایت 512 تا شامل این فناوری میشه!!!
پس موضوع رو ساده نگیریرد.اما تا اونجایی که من اطلاع دارم باید یک QC وجود داشته باشه مخصوصا در مورد کمپانی بزرگی مثل گیگابایت و کارت قوی مثل 560 TI اونم از نوع SUPER OVERCLOCK!!!!
آیا به نظر شما این موضع ساده ای هست؟؟؟؟و باید براحتی از کنار این موضوع گذشت؟؟
ripek (12-03-11)
نگاه کنید 560 TI همون 460 هست کافی کمی ریویو ها رو نگاه و مطالعه کنید اون موقع متوجه خواهید شد بحث شما سر اینه که کارت مشکل داشته و نمی تونسته استیبل بشه باید در کل ببینید چند کارت همچین اتفاقی افتادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط InShape برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش هم دوست عزیز شما فکر می کنی شرکت ها همنطوری میاند و یک قطعه رو به سادگی روانه بازار می کنند ؟
نگاه کنید شرکت های بزرگ مثل : اینتل - ام اس ای - گیگا بایت - اسوس و .... قبل از روانه هر محصول به بازار تعدادی قطعه که تعدادشون هم کم نیست مخصوصا اینتل به صورت ES تولید می کنند و در اختیار تستر های خودشون در سراسر دنیا قرار می دهند بسته با قطعه ای که هست فردی که تست می کنه اون رو فرق می کنه و خوب قبل از اون تمامی نکات رو از نظر مدار الکتریکی مشخص می کنند
در مرحله بعد PDF های این محصول رو برای اهل فن می فرستند تا اگر از نظر اون ها ایرادی یا نکته اشتباهی وجود داشته باشه رفع بشه و بعدش هم برای تمامی مدیا ها PR های رو می فرستند و قبل از اینکه هر جای محصول بخواد پابلیک بشه تعدادیش رو برای ریویو برای سایت های معتبر و Distributer های خود می فرستند
پس هر محصول از تعداد زیادی فیلتر رد میشه حالا مساله اینجاست که یک سری کمپانی های دیگه هم هستند که قطعات با مارک این شرکت ها تولید می کنند نمونش هزار شرکت چینی که دارند این کار ها رو انجام می دهند و از کارخانه اصلی به کلی جدا هستند
در مورد تکنولوژی Hyper memory هم بهتره به لینکی که خود سایت ای ام دی قرار داده یک سری بزنید : لینک
نگاه کنید یکی از دفعاتی که قطعات سمپل تست نشد یا درست شاید تست نشد سری Sandy bridge بود که همگی دیدم اینتل به تمامی همکار های خود دستور جمع اوری و تعویض برد ها رو با ضرر خود کرد پس مطمعن باشید شرکت بزرگی مثل گیگا بایت که الان با اسوس بر سر فروش هاردور برای کسب مقام اول در دنیا دارن رقابت می کنند اگر واقعا این مشکل در کارت های 560 به صورت عمومی بود یا اینکه بزرگ نمایی بی خودی از محصول خود می کرد مطمعن باشید از دید صاحب نظران بزرگ و ریویو کننده های برتر کنار گذاشته می شد
New Season
آیا شما چنین موضوعی را در برند های دیگر مشاهده کردی؟اگر جوابتون مثبته میشه یک مستند ارائه کنید.در مورد Hyper Memory چون اطلاع داشتم عنوان کردم نه اینکه چیزی ندونم.مطمعن باشید منم مثل شما به تحقیق در مورد فناوری ها علاقه مندم.اصلا فرض کنید که من چیزی در این باره نمی دونم.به عنوان یک یوزر معمولی:چه دلیلی داره روجعبه عنوان 1gb نوشته شه ولی روی pcb 512 حک شه و حتی gpu-z هم 512 نشون بده؟؟؟ میشه من رو توجیح کنید؟؟؟
اما این باید یک ضعف بزرگ برای یک کمپانی محصوب بشه که چندین کارخانه چینی بتونن تقلبی برند های بزرگ رو تولید کنند.پس چرا این اتفاق برای ایسوس و یا دیگر برند ها نمیفته؟؟؟در صورتی که اینها دایه بزرگ بودن رو دارن و معمولا به شدت بازار بزرگی مثل چین را کنترل می کنن.پس این حرف شما نقض ادعای این کمپانی ها هستش.
در مورد اینتل هم جالب بود که همه جا ریویو کردن اما بعد از یک ماه متوجه شدندکه ایراد داره.اونم بعد از اینکه به بازار عرضه شد؟؟!!!!!
به نظرم گیگا تو این زمینه ها مشکل زیاد داره اصلا قابل تایید نیست
می تونستی Gainward تهیه کنی
مشکل اصلی اینجاست ریویو ها اصلا مطمئن نیستند
در مورد 4670 DDR4 خیلی جالب بود اکثرا دوستان همکار اعلام کرده بود 4670 DDR5 اومده اینم ریویو من مونده بودم حرف کی رو باور کنم !
|
البته اگر منبع رو دیده باشی ریویو نبوده بلکه اون هم یک کاربر مثل خودمون بوده و خواسته اطلاعاتش رو اشتراک بزاره.اما من یک مدل GTX560 TI DIRECTCUII از ایسوس دیدم که خیلی حال کاردم.به نظرم گرون باشه؟اما نتایج خیلی خوبی داشته!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fery_jam برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست گرامی تعداد Shader processor در کارت 560 برابر با 384 و در کارت 460 هم 336 میباشد
متاسفانه تصویری که شما قرار دادید واضح نیست ولی بنظر میاد که 384 باشه که کاملا درسته
لطفا بیجهت و بی مدرک در مورد یک برند صحبت نفرمائید
این کارت میتونه در یک کیس بدون تهیه قرار بگیره و اون مشکلات بالا ایجاد بشه
پینوشت : بنده یکی از منتقدان شرکت آواژنگ هستم و بارها از عملکرد و قیمت گذاری نامناسب این شرکت نوشتم ولی این دلیل نمیشه اجازه بدم به دلیل نوشته های یک کاربر در فلان سایت کیفیت محصولات این برند زیر سئوال بره
پس لطفا اگر دلیل موجه دارید بفرمائید در غیر اینصورت تاپیک قفل و پاک خواهد شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط InShape برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام دوست عزیز
خوب مشا ا... اسوسی که شما در پست پایین تر لینکش رو قرار دادید بی در و پیکر تر هست :دی به شخصه صد مدل سراغ دارم از کارخانه هایی که برند اسوس رو تقلبی تولید می کنند
و اگر اطلاعات داشته باشید Hyper memory تکنولوژی ATI هست پس اون که روی کارت نوشته شده Hyper memory دلیلش هم نرم افزاری هست و کار درستی هست که بر روی PCB تولید شده عدد physical رو درج کنه نه عدد Virtual این می تونه صداقت یک شرکت رو برسونه در مورد بایوسش هم می تونست یک بایوس بنویسه براش با رم 2 GB اما خوب این شرکت مثل یک سری از شرکت ها انقدر کوچک نیست که بیاد این کار رو انجام بده
در صورتی که هم در این زمینه اطلاعاتی خواستید در در اختیارتون قرار بدم خودتون می دونید چقدر گرافیک 2 GB در بازار وجود داره با قیمت 40 تا 100 هزار تومان !!!
اینتل قطعات رو برای ریویو و تست تقریبا کسی نداد نگاه کنید وقتی اینتل الان 4 ماه که سوکت 2011 رو واسه تست در اختیار تستر ها قرار داده یا اینکه سی پی یو مثل 980x قبل از ارائه به بازار 6 ماه در اختیار تستر ها بود
اما در مورد سندی ها متاسفانه NDA تایم دقیقا وقتی تموم شد که سری Retail ارائه شد پس وقتی برای اصل کار وجود نداشت طوری که همه تست کنند و به دلیل مشکلی که در کار با اون ها وجود داشت همه بیشتر صرف نظر کردن با پیدا کردن روش اون بودند اما ایرادی هم که وجود داشت به مرور زمان اتفاق می افتاد نه اینکه در لحظه معلوم بشه
بعدش هم دوست عزیز من خودم به شخصه کارت گرافیک 4890 از برند اسوس گرفتم با گارانتی داخل ایران یعنی یک شرکت رسمی وارد کرده بود و از کمپانی اصلی وقتی روشن شد صفحه خط می انداخت و بلافاصله بعد از اون هم درون ویندوز صفحه ابی می داد ایا این دلیل میشه که شرکت اسوس تقلب کار هست؟
این پست شما یکم درست نباشه اما دوست عزیز ما خودمون به شخصه شاید خیلی ایراد ها از خیلی برند ها دیده باشیم اما خوب به دلیل اینکه در مورد یک محصول بوده نیومدیم موضوع رو بزرگش بکنیم این دلیل نمیشه که من طرفدار اون شرکت باشم یا خیر این مساله اینجاست که وقتی بیش از 100 نفر تاپیک رو مطالعه می کنند و مطلبی که در مورد یک جنس باشه مشکل داره و نمیشه به کل نسبت داده بشه
New Season
در شهر سخت افزار هیچ محدودیتی پیرامون گفتگو ، انتقاد و ... از هر برندی وجود نداره اما اجازه هم داده نمیشه که افرادی به قصد وارد انجمن بشند و بخواند برندی را تخریب کنند . یعنی هدف تخریب باشه نه بحث تخصصی ...
بهتر نیست دفتر هماهنگی اسوس در ایران به جای تخریب برند های دیگه روی مارکتینگ خودش به شیوه جوانمردانه تری سرمایه گذاری کنه تا برندی به بزرگی و کیفیت اسوس در این میان خراب نشه ؟ قطعاً کمپانی مثل اسوس از همچین فعالیت هایی استقبال نمیکنه .
اون موردی که اشاره کردند این دوستمون چیز عجیبی نیست ! 560 Ti از معماری مشابه ای نسبت به 460 برخوردار هست و در واقع نسخه بهبود یافته 460 هست ( استفاده از GF114 به جای GF104 و بهینه سازی های مختلف ) . طبیعی هست که کمپانی ها میتونند از بسیاری از Component های 460 روی 560Ti استفاده کنند و هیچ مشکلی هم بوجود نمیاد .
اینکه کارتی مشکل داشته باشه و نتونه تستی را پاس کنه هم که خیلی طبیعی هست و ممکنه کارت کلاً خراب و باید RMA بشه . مگه کمپانی های دیگه محصول خراب یا محصولات DOA ندارند ؟
جالب هست توی همون تاپیکی که ترجمه کردید ازش گفته شده که مشکل خاصی نیست و ببرید گارانتی ! اگه یک سرچ ساده توی حتی همین انجمن پی سی نتورک هم بکنید موارد زیادی را پیدا میکنید که قطعه خراب بوده ولو قطعه نو از اکثر برند های مشهور و بردند گارانتی و درست شده . این موضوع خیلی بدیهی هست ...
در رابطه با HyperMemory کارت 5670 گیگابایت سوء استفاده مارکتینگی کرده بود و 512MB حافظه واقعی وجود داشت و 512MB حافظه HM که نمیشه این را 1GB GDDR5 دونست . هر چند که در کنار جعبه و توی دفترچه ذکر شده که HM to 1GB :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اکثر برند ها میشه همچین سوء استفاده های تبلیغاتی را پیدا کرد که در اینجا با توجه به جهت گیریتون از برند اسوس مثال میزنم .آیا شما چنین موضوعی را در برند های دیگر مشاهده کردی؟اگر جوابتون مثبته میشه یک مستند ارائه کنید.
شاد باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
.D3VIL. (11-03-11), M A H R A D (14-03-11), mehrdad_ab (12-03-11), Moein (11-03-11), Over_Cracker (11-03-11), ripek (12-03-11), ViViD (11-03-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks