سلام سیستم بالا نمیاد منظورم تصویر هست اما گرافیک رو جدا تست کردم سالامه مشکل چیه
سلام سیستم بالا نمیاد منظورم تصویر هست اما گرافیک رو جدا تست کردم سالامه مشکل چیه
آخرین ویرایش توسط nimant در تاریخ 31-10-17 انجام شده است
|
مشخصات سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار clear cmos کنید . رم را در بیارید ببینید سیستم بوق میزنه یا نه
اگر نزد مادربر یا پردازندت خرابه
DOOM999 (31-10-17)
این چیزی که شما گفتید رو من در این لینک دنبال کردم فقط تونستم روی مادر برد اون باتری رو دربیارم ولی بقیه وجود نداشت دسترسی هم به تنظیمات بایوس امکان ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://sakhtafzar.com/1394/06/%D8%A...B4-clear-cmos/
سولا آیا سیستم بدون هارد بالا میاد تصویرش یا باید هارد باشه
نیازی به تنظیمات بایوس نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم رم را در بیارید . ببینید سیستم بوق میزنه یا نه
DOOM999 (31-10-17)
بالا نمیاد که برم قسمت بایوس///باتری روی مادر برد رو درآوردم ولی درست نشد از گرافیک آن برد هم استفاده کردم بالا نیامد
بالا نوشتم چکار کنید .جوابی که دادید اصلا ربطی به کاری که من گفتم نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (31-10-17)
|
اینی که شما گفتید من بلد نیستم
از یک متخصص کمک بگیرید براتون عیب یابی کنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (31-10-17)
بوق نزد یعنی نمیدونم آلارم داره یا نه که بوق بزنه
ببینید بیزر وصل هست یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nimant برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (31-10-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks